Виртуален албум од панини со слики од СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Васил МКД
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Момци, 98% го пополнив албумот и ми фалат уште Адриано и Хулио Цезар од Бразил, Роналдо од Португалија и Гонзалез од Чиле... кој ги има нека каже за да се сменеме, имам 110 дупликати :helou:

Конечно го собрав и јас.:vozbud::pipi::pipi:

едно прашање , колку пати дневно можеш да добиеш сликички ? пошто овде на ова вика провери подоцна и ќе имаш други сликички , јас баш вчера негде околу 2-3 ги скинав па после дури до вечерта немаше нови , и гледам трае играва до 16 јуни , јас сеа имам 7% ,што мислите ќе имам шанса да го соберам за 10 дена ?
поздрав

едно прашање , колку пати дневно можеш да добиеш сликички ? пошто овде на ова вика провери подоцна и ќе имаш други сликички , јас баш вчера негде околу 2-3 ги скинав па после дури до вечерта немаше нови , и гледам трае играва до 16 јуни , јас сеа имам 7% ,што мислите ќе имам шанса да го соберам за 10 дена ?
поздрав

Дневно добиваш три пакетчиња, ама искористи ги промо кодовите на првата страна има пишано и ги има сликичките од стадионите. Среќно:)

Ми фалат уште 6 сликички, а имам моментално уште 4 во Swap Stack..
Така да, ке ми фалат уште само 2 сликички, и до утре ке е готов албумот...

Дневно добиваш три пакетчиња, ама искористи ги промо кодовите на првата страна има пишано и ги има сликичките од стадионите. Среќно:)
е фала друже сеа само што ги залепив
иначе кој сака може да ми се придружи во групава
Group ID : 223546
Password: Gerrard

Незнам како одат смениве... освем преку swap area ама ако има финта за специфични играчи Шварцер ми треба

Мене уште Хулио Цезар, Адријано и Роналдо... кој ги има нека каже, и ако може да се менуваме :wink:

jas kaka nikako nemozam da go najdam koj go ima da se zamenime?????????

Бразилциве најретки? Уште D.Alves и Silva ми останаа за 100%..

Јас касно се решив да собирам,денес почнав и го имам 25% собрано,имам и 2 дупликати Гомез и Бисли од УСА кој сака да се мењаме ајде.
А може да се мењаме а да не сме во иста група,освен во свап ареа со некој непознат???

--- надополнето ---

ПС- Може линк за сликицата од 2-ра страна под стадионите што е првата од лево...?

Уште Хулио Цезар и Адријано... ајде кој ги има кажувајте

Уште Juan од Бразил ми фали!

uste 2 slikicki mi trebaat kaka i nam choi i finito

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom