Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Себастијан ако е паметен(а е) ќе го задржи црниот глас за себе за да не гласа а со тоа евентуално да го добие гласот во финалето од тој шо ќе отпадне.
Ај што мислиш Ава ќе си гласа у финале секако за Влада,али Себастијан самиот се зезна со својата уста да не победи,зашто никој од тие што се одфрлените во моментов нема да гласа за него уште сега кога се таму на Костарика,а не па кога ќе го одгледааат целово шоу.Инаку Себастијан од авион се гледа дека многу е загреан за Кристина,напросто го врти за малиов прст, замислете тој цело време беше со Огњен и као на крај не се сеќава,а самиот му изнакажа се и сешто на Огњен.А оној глупиот црногорец сакал да има секс со Кристина ,а она му се насмеала дека му бил премал.
А оној па Милан откако се обединија цело време молчеше од страв да не го избркаат и сега кога го освои последниов имунитет повторно ја отвори тоа устава.Вака или така Влада испадна најпаметен и најмудро одигра без да се конфронтрира со никој,а притоа добар и во сите борби,напросто најкул лик на овогодинешниот сарвајвал.

Инаку овој сарвајвал реално го обележа веќе легендарната Ава,со нејзините големи филозовски размислување,да не знае човек дали да плаче или да се смее.Дали е глупа,наивна или глуми,не знам но како и да е на крај испадна барем човек,кој не мисли лошо никому.
--- надополнето: 24 мај 2012 во 17:36 ---
Имунитет има Милан, црниот глас го освои Себастијан а тајниот имунитет го има исто Себастијан. На Алекс повеќе не и важи имунитетот така да вечер лета заедно со Ава
--- надополнето: 24 мај 2012 во 17:01 ---

На Ава ќе и го дај изгледа пошто е превртлива и за 2 секунди менува мислење. Сепак се знај дека Алекс и Ава ќе си одат. Туку ороспијата Кристина сега вика не и се бегало. Ем не била дојдена да победи, ем некни НАВОДНО сакаше да си оди па сега не сакалa. Ебати дволичната. Курва скапана
Која глупа логика на Себастијан,ко да нешто зависи од Ава и нејзиниот глас.

Сепак се надевам дека Алекс има некоја тајна тактика и не сака стварно да излезе и наместо неа ќе лета Кристина. :(

~

Сепак се надевам дека Алекс има некоја тајна тактика и не сака стварно да излезе и наместо неа ќе лета Кристина. :(

~

може да имаат некој тактила ако се договорат алекс и себастијан со ава и милан/влада (или двајцата) со тоа што ќе му го даде црниот глас на никола и така да ја сјебат кристина.

Конечно Ава ја избација :vozbud:

Реков јас кога тогаш Алекс ќе испадне и тоа на крајот ( по своја волја ) . Конечно Ава :D . Ај со среќа нека им е ;)

Ми се гади веќе од сите, од Кристина, од Огњен, и Мартина и Јелена и ситуацијава стана Биг Брадер!! Ми фали стариот класичен срвајвр кога имаше повеќе борбеност отколку само кокодаккање!

Чао Алекс...:place:

~

Ава дури кога и го изгаси факелот сфати дека испаднала:P
Иначе ептен одвратна ми стана Кристина,на најрасипан начин поминува

Иначе жал ми е што испадна Алекс зошто ако некоја од жениве заслужи да оди во финале тоа беше таа

Реков јас кога тогаш Алекс ќе испадне и тоа на крајот ( по своја волја ) . Конечно Ава :D . Ај со среќа нека им е ;)
Алекс демек по своја воља испадна,како не и да не речеше секако ќе леташе.

Конечно Ава ја избација :vozbud:

Алелуја! Редно беше!
За Алекс криво ми е што испадна, мислам дека таа беше подобар играч од некои кои останаа.
Себастијан ми беше еден од фаворитите се до моментот кој го имаше пред некоја епизода, кога јасно и гласно си го кажа своето мислење.
Влада ми е најкомпетентен за да победи. После него Милан, а пак после Милан можеби Себастијан.
И толку, освен овие тројца луѓе според мене никој друг не заслужува да победи.

Добро бе само јас ли си мислам дека Мартина има уште еден таен имунитет? Што направи или уште го чува?

Алекс кога виде дека не може да го освои имунитетот демек се пријави сама да отпадне. И да не кажеше секако таа ќе леташе. А тие курвите 2 расипани останаа до крај, не можам да ги гледам веќе.
Очекувам Владо да победи доколку влезе во финалето.

Себастијан го поштовам пошто си кажа дека жените нема што да бараат реално на ова шоу,и овде немој да ми мудрувате ЖЕНСКИ, пошто гледате дека мажите сами си готват,еееј ГОТВАТ! Подобри готвачи биле :facepalm:
За мене победник е Себастијан поради фактот дека секогаш во борбите е во топ 3 места! За секоја игра го бива,а за то вие шо јадите овде гомца, требало оние да го исфрлат онаму шо играат,никој нема храброст да му се спротистави!

Кристина да скрши заби во следната борба да не и ја гледам насмевката педерска и цинична се да и ебам

со оние прашања само сакаат да го заглават Себ, го тераат да бира страна а тој едноставно не сака да се меша па бира одговори со цел да не направи некого да изгледа лошо наместо да ги отера сите у курац ама ете мора да се одговара на прашање, Милан за малку фалеше да се избаци со ДОСТАААААА :D Ава јадна почна да се смее мислеше пак ќе се извлече што според мене би било ок на место на знаете веќе која

следна епизода ќе има клопа за сите типувам прв финалист Влада некако најспремен ми делува за оваква борба

Кристина и Ава ми се нај одвратни...а што гледам Јелена легната до Невен си најде изгледа сродна душа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom