Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Па вие кој Вип сакате да отиде таму?Цеца да не сакавте да ја видите?или па Брена?:D
кај ги најде баш овие две :icon_lol:едната во домашен притвор,другата има кузнае колку години :D Барем да беа приближно познати како тие лани...од оние наведенине ја лично ама баш за никој не сум слушнал..освен за берберон и александра плејбој :eek: накова

кај ги најде баш овие две :icon_lol:едната во домашен притвор,другата има кузнае колку години :D Барем да беа приближно познати како тие лани...од оние наведенине ја лично ама баш за никој не сум слушнал..освен за берберон и александра плејбој :eek: накова

:pos: е ајде де и ја се чудам кај ги најдов али ете ми текна :D
Иначе нашиве одат таму за да победат или добро да се изрекламираат?Пошто да победи Македонец нема шанси..

овие нашиве ни да се изрекламираат незнаат...т.е. оваа плејбој зајачицава може ќе изрекламира нешто кој ја знае

Овие ако се ВИП јас сум MVP итоа на последниот ол стар.
:tapp:

Ќе бидат мачни за гледање оваа сезона,минатата каде каде имаше позвучни имиња,од овие сите само за нашите имам слушнато,а и тие двајца ќе не засрамат моментално кога ќе почат да си причаат српски уште не слезени од авион. :facepalm:

Згодна нашава :)

18.jpg

Нашава е спонзоруша тоа сите го знаат, иде да се рекламира да добие на цена. Жаре бербер е откачен и би требало тој да биде интересен но ќе видиме како ќе се покаже. Лани тони зен не престави одлично и сите ни беше мило што толку добро се држеше до самиот крај. Што ќе направи жаре бербер и оваа е тоа што не интересира да го видиме :)

Жаре ќе се тепа со сите до еден. И со вервериците дури

Дали ќе победи во некоја од игрите како што лани победи тони зен, тоа ме интересира, дали ќе се држи добро, и до каде ќе стигне.

уба работа..ова..убај путки ќе има :D

а и тие двајца ќе не засрамат моментално кога ќе почнат да си причаат српски уште не слезени од авион. :facepalm:

хахахаха SASUKE кажи кој ти е фаворит ако имаш па да почнат препирките на темава како лани ТОНИ vs АНДРЕЈ :D

абе ќе биде интересно, не се сомневам во тоа

Згодна нашава :)

18.jpg

tumblr_ltuuhrh12N1qma8h6.jpg

Ќе биде интересно со берберов, научени сме да го гледаме во кошулчиња, сако и чевли, сеа нема да се снајде таму :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom