Виноскоп 2010 - Плоштад Македонија 13-17.10.2010

67007_1533625914565_1652319619_1274442_3066091_n.jpg

Никој не беше вчера да се пофали и даде импресии?

Јас бев вчера. Супер си поминав, убаво е средено, за разлика од пиволенд тука цените се повеќе од пристапни. Имаш и поефтини и поскапи вина, пример имаш флаша литро и пол за 130 денари. Греано вино за 50 денари итн. Нормално има и скапи вина. Во секој случај многу фино е, убава атмосфера, музика како за ваква манифестација, расположени луѓе, топ.

Да. Добро е средено и има пријатна атмосфера. Вчера пиев Vranec и беше 140 денари литро. Мислев дека е најефтиното, затоа и го купив, али после дознав дека имало и доста поефтини...јбг, цената ми е најбитна.

Вчера пробав само греано вино и антингона, добро е добро е што ставиле големопродажни цени, убаво музиче, моцарела и кашкавалче, итн итн...само не кршете чаши и флаши бе сељачишта низаедни!

Некој да не знае како се вика бендот што свиреше во Саботата пред блех музиката ??? околу 1-2, мислам дека беа Срби или Хрвати.

Од забавен карактер добри беа зиг заг, комедија и замбрамора
исто така добри беа пред нана брчки бенд и деј оф

друго и не ми се коментира веќе

кабарет балкан беа ептен јаки! македонско црвено 130, литро и пол...тиквички се напраивме :)

svrativ kaj zig zag vcera, top atmosfera + greano vino 50 den = supersweet

Онака беше виноскопов, ништо посебно.

кабарет балкан беа ептен јаки! македонско црвено 130, литро и пол...тиквички се напраивме :)

Ејјј ептен беа јаки! :) Само место црвено, ние си пиевме бело, 100че литар. :)

Колку само Crossroad беа јаки!
Штета шо десетина души имаше околу.
За виното не коментирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom