Vindictus

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Локација
77.94.48.5:80
Ова е игра со многу добра графика посебно во мморпг игрите, и има доста добра акциона борба која ги здржува елементите на РПГ, и исто така е и доста забавна. Денеска ја симнав и е навистина одлична игра има доста онлине играчи па затоа се состои од 200 канали во играта што многу ме зачуди :)

Има две верзии EU и US верзија

Ја игра ли некој оваа игра, еве повелете навистина добра игра и вреди да се види посебно за оние кој што сакаат MMORPG игри.

Јас сум по MMORPG игрите. Едно време ја пробав оваа ама малце и добра ми изгледаше али поради обврски ја забаталив. Штета што сеа неможам да ја почнам затоа што сум на RaiderZ Europe . Сепак одлична игра :)

нешто некоја приказка така класи, левели, опрема. дај кажи нешто плус. иначе и јас сум по mmorpg. има некоја цел играта ? и најбитно дали има донатори со педерски item-и, ако има тогаш џабе играш :D

нешто некоја приказка така класи, левели, опрема. дај кажи нешто плус. иначе и јас сум по mmorpg. има некоја цел играта ? и најбитно дали има донатори со педерски item-и, ако има тогаш џабе играш :D
Како и во секоја MMO ''FREE TO PLAY'' игра така и во оваа, во секоја MMO FREE TO PLAY има опција за донирање...

Јас сум по MMORPG игрите. Едно време ја пробав оваа ама малце и добра ми изгледаше али поради обврски ја забаталив. Штета што сеа неможам да ја почнам затоа што сум на RaiderZ Europe . Сепак одлична игра :)
Raiderz? И како ти се свиѓа

Не играш џабе, не е возможно да играш џабе ако има луге што донираат, играш за себе и тебе да ти е убаво, и се додека играш така не е за џабе.

Anyway, фала што ме потсети за играва, денеска утре не денеска утре и се ја баталувам, плус тоа сега играм Tera, ама не е на одмет да ја поиграм и оваа, според тебе препорака што е подобро на US или EU? Пошто за Tera ја сум на US, EU имала многу багови итн.

Не играш џабе, не е возможно да играш џабе ако има луге што донираат, играш за себе и тебе да ти е убаво, и се додека играш така не е за џабе.

Anyway, фала што ме потсети за играва, денеска утре не денеска утре и се ја баталувам, плус тоа сега играм Tera, ама не е на одмет да ја поиграм и оваа, според тебе препорака што е подобро на US или EU? Пошто за Tera ја сум на US, EU имала многу багови итн.
EU ќе мораш да ја играш ако си во делот на европа, инаку на US верзијата нема да можеш со македонско ип...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom