Вијаграта единствен штетник за убави работи

• Креатор на темата Креатор на темата JuveFan
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам само филозофии,нека каже некој кој има пробано Вијагра? Има ли а?

Највероватно нема таков пошо на форумов (сеуште) нема дедовци :). Шала на страна. Колку е корисно толку е и штетно. А незнам старците што се замараат со такви работи кога знаат дека може да се умри од тоа.

Ubo e coek da si zema po cetvrtinka vijagra sekoj den i peniso da e polukrenat nonstop oti ubo lici taka v farmerki tesni ili v kupaci na plaza ko kje e polukrut. Poatraktiven e. A dali e stetna?... kiznaj nekoj velat da nekoj ne ali za estetski sigurno e preporacliva

Не можам да кажам дали ја оправдувам или не, ама понекогаш треба да имаме разбирање кон луѓето кои ја користат..., секако дека многу штетно влијае ја нарушува работата на срцето односно луѓето умираат најчесто од инфракт.
Ако има сексуални проблеми подобро нека проба со алтернативна медицина отколку со таблетки...

Па баш и немора виагра да користат!!! Денес има толку препарати на природна база што се исто толку ефикасни како виаграта а со помалку несакани ефекти!!
само лугево не се доволно информирани,или пак срам им е да прашаат незнам...

Што е тоа на природна база што помага? -Ништо

Што природно има препорачано FDA за еректилна дисфункција? -Ништо

Се имаат правено некои испитувања но резултатите не се доволни да се препорача ништо природно за таа цел.

На пример од 100 души само кај 1 ќе има ефект што е 1%, дури и тоа е многу.

Така да подобро да не си ги фрлаат парите луѓето по природни работи за постигнување на таа цел.

Не можам да кажам дали ја оправдувам или не, ама понекогаш треба да имаме разбирање кон луѓето кои ја користат..., секако дека многу штетно влијае ја нарушува работата на срцето односно луѓето умираат најчесто од инфракт.
Ако има сексуални проблеми подобро нека проба со алтернативна медицина отколку со таблетки...

Koja e taa alternativa medicina za potencija?Caj od nane ili od hibiskus.........

хаха чај од нане и хибискус не ме смеј

и јохимбе да пробаш нема да ти помогне

а најчесто во тие природните препарати ставаат јохимбе гинко билоба и епимедиум....хаха нема врска од 100 дали на 1 има дејство...

лично кај мена ма никакво дејство како вода да пијам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom