Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
turskoto kafe ne mozam da go smislam poso mi e grozno gorclivo i ne go pijam!makijato,kapucino i nes cat-pat..vistinsko zadovolstvo mi e kafeto od jacmenovi zrna!samo takvo kafe pijam..najcesto,soljata kafe ja zamenuvam so solja OVOSEN CAJ so med i limon!

Jas ne piam kafe zaso ke mi porasne opaska :)
Ne ozbilno ne piam kafe ne znam zaso ni sum probal da vidam dali e ubo ni mislam da probam a neznam zaso

Пијам многу кафе, сега моментално пијам филтер кафе со чоколадно млеко.:kafe:

Jas si pijam samo makijato i nisto drugo. Go obozavam .mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Без лонец турско,ретко,слатко,не ми тргнува денот.Еве баш како овој,уште не сум го допила кафето.Гледам ја нешто не ми е како треба.
Абе турско кафе,варено во филџан,директно на рингла,па кога ќе почне да зоврива,лажичка шеќер полека се потопува,да ја гледате како се растопува во течноста.Е кога ќе направи кајмак,петел да застане,тогаш сте направиле Турско кафе!
Се друго што така го викате е Македонско кафе!!!

јао се трујам секојдневно со кафе. во просег ми е едно 3-4 турски кафиња (у чаши за дупла доза) и 2 големи макијата. не е убо то али ај

jas i kafeto-dva razlicni poima

Во последно време не пијам често, зошто ми прави проблеми со срцето, али кога пијам, пијам благо турско, еспресо, нес или ладно макијато...Ми се случува да не се напијам било какво кафе со недели и сум чувствувала потреба за кафе

Ако не се напијам утринско кафе како да не сум се разбудил,инаку обожавам турско кафе без шекер а во кафичи пијам макијато ладно ама зависи каде, некаде не го прават убаво

Nes mi e najubavo, i najslatko mi e vo 6 saatot, taman so filmot:) A tursko pijam samo koga ke mi gleda nekoj:) Drugite kafinja ne gi sakam.

Јас и кафето сме неразделни!Тоа ме сака мене и јас го сакам него:pos2::pos2:
Шала на страна порано кафе пиеав ради реда а сеа без три кафиња дневно не сум!!!Башка цигарче со кафе абе милина!!!Иначе секакво кафе пијам!!!

Во било кое време, на било кое место само да не биде благо!

Ја највише си сакам турско средно..ТОП!

Ne pijam kafe voopsto:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom