Вие и кафето

• Креатор на темата Креатор на темата fsreplay
  • Време на започнување Време на започнување
Почнав многу да сакам капучино со ирски крем :$
е сеа насекое да одам да си купувам кесички малце скапо ми излегува, пошто 17 денари е една кесичка.
Дали знаете дали има такво капучино со ирски крем, ама во големите пакувања?
--- надополнето: 12 март 2013 во 20:04 ---
е сеа насекое да одам да си купувам кесички малце скапо ми излегува, пошто 17 денари е една кесичка.

--- надополнето: 12 март 2013 во 20:04 ---

A39g.jpg

Ако мислеше на вакво.

A39g.jpg

Ако мислеше на вакво.
На Голд кафе ми е најубаво капучиното, без разлика со каков вкус е.
Немам потреба да додавам млеко, доволно е густо-убава пена праи и е стварно вкусно.
На Браво не ми се допаѓа затоа шо ја плаќам само опаковката, а внатре има 6 лажички капучино :eek:

На Голд кафе ми е најубаво капучиното, без разлика со каков вкус е.
Немам потреба да додавам млеко, доволно е густо-убава пена праи и е стварно вкусно.
На Браво не ми се допаѓа затоа шо ја плаќам само опаковката, а внатре има 6 лажички капучино :eek:
Јас се откажав од капучино зашто едно вакво ко на сликава за еден ден ми оди. За една шоља да бидеме реални ама 2-3 лажички како што они сметаат доза е премалку, па така тоа предвиденото за 10 шољи мене ми одеше во 5-6.

Како бе нема? У тинекс, веро, сп, рептил...во овие сум сигурен дека ги има.

Да немаше, и во тинекс и тедико, никаде, деновиве ќе побарам пак.

Ја си сакам средно турско кафе. А надвор долго еспресо, мада у Скопјето, долгото делува пократко од кратко.
Иначе за варење кафе сум шампион, со интернационално признање :)

Нема кафе кое не го сакам.
Добро, еспресото ми е јако. Ама се друго сакам :D

Омилено, а и најмногу консумирано, ми е Нес Кафе Класикот, го пијам ладно, топло, со млеко, без млеко.. не сакам од него само да правам фрапе, од причина што е доста крупно па не може убаво да се измати, и остануваат ,,трошки,, кафе.
Затоа кога сум во можност од соседните земји купувам фрапе верзија, и се додека трае - мене ми е сезона на фрапе. Без оглед дали е лето или зима :)

Frappe.gif

Обожавам кафе...Нес највише,без шеќер и млеко..Пијам 2 пати на ден нес, и некад едно турско. Аромата на кафе ми е нешто неодоливо....

po dve do trei nes kafinja so malku seker i bez mleko gi pijam na rabota a doma posle jadenje znam nekad i tursko da se napijam ama povekje merak iam na nes.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom