Вие и иглите

• Креатор на темата Креатор на темата Spaski
  • Време на започнување Време на започнување
Како стоите со медицинските игли? Дали имате фобија од игли? Или пак не можете да гледате крв?
иМАМ фобија од игли и затоа кога треба да се бцкам или кога треба крв да ми земат жмијам не ги ни гледам.А и од многу крв ако видам можам за минута одма да се онесвестам:toe:

Ни малку немам фобиа не сум се плашел едноставно ... :)

Само што дознав дека треба да примам вакцина против ова заушкиве...па не ми е страв воопшто. Всушност едвај чекам да ми стават вакцина

Самиот мирис во здравствените установи ме плаши , не па иглите или крв . Никогаш не сум била сериозно болна за да морам да примам вакцини , само на систематски од школо коа не носеле :helou:

Pa strav mi e da ja gledam iglata zato se tuka drugarite . Ne sekogas , togas koga jas sakam

порано кога бев помала не се плашев воопшто се додека не ми земаа крв кога полагав за возачки испит и кога се онесвестив. е, од тогаш никогаш повеке нејкам да ме боцкаат и да гледам игли тоа е.:kesa:

Неам страв ни од игли ни од крв....крводарител сум :pipi:

маката ме натера да се навикнам ан игли, па така да сега немам гајле кога ме боцкаат, обожавам гледам кога го прават тоа:tapp:

Ги обожавам! Се навикнав на нив,примав секој месец по 6 инекции заради крајниците,па инфузии....и ич не ми е страв. Сакам да гледам и ко ке ми ја ставет иглата. Ко не прегледвеја за заушки,се молев да имам само една вакцина за да ми ставет уште една. Ко видоја дека имам две,ги молев да ми ставет уште една,ама не сакаја :cry:

Tрауми имам од игли,секогаш ко ќе ми ставаја инфузии ко примав два пати дневно плачев..:toe:

Не ми се допаѓат ама имам големо искуство со нив,можам да напишам роман за деновите поминати во болница....Шиена сум 5 пати ако не се лажам:toe:

Неам галје, посебно ако е секси докторка што треба да ме брца.. може и да се запалам така :)

Немам воопшто некој проблем со тоа, игла како игла ќе те боцне и ќе си отиде, еднаш една ептен секси сестра крв ми земаше абе не сум трепнал кога ме боцкаше:wink:

Аууууууу, не да имам страв!!! Умирам и припаѓам и од игли и од крв. На забар кога одам, заради пусти болки, мора анестезија, па додека ми ја удри, забарката повеќе од мене се препотува. Па на столот ме легнуваат, па вентилатори ми уклучуваат, леле, леле...хаос. Вакцини кога примав, истиот филм. Абе ептен сум наплашена, тоа е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom