videoigra.wordpress.com

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
Фала ти многу за добрите совети, свесен сум дека такви работи ке морам да ставам, арно ама не сум сигурен како да го направам тоа, и како да го направам тој систем за подредување.
Ако не ти е тешко и ако знаеш да ми кажеш што точно да барам по Гугл да најдам да го вметнам. Инаку страната ја правам на Блогер, кој што е малку незгоден за такви работи.
:) не беше тоа одговор за тебе. Прашај во веб дизајн подфорумот. Со платформа за блогирање си многу ограничен. Ќе ти треба нешто посложено, џоа Drupal. И ќе треба дел сам да си го испрограмираш.

Добро ти е тоа со авантуристичкиот рпг хахаха :pos:(y)

Сега поконкретно го разгледав, зошто не го направиш портал верзија со хост, најпрвен бесплатен а потоа и подобар ?

Секоја чест бибил, што е со плагинот или скриптата за ознаки ? Многу е добра ! Може да ми објасниш малце за тоа ?
На Вордпрес работиме, тоа веќе ти е јасно. Епа инсталираш додаток за него, во случајов тоа е wp-cumulus и после преку изглед->елементи едноставно си го додаваш.

На Вордпрес работиме, тоа веќе ти е јасно. Епа инсталираш додаток за него, во случајов тоа е wp-cumulus и после преку изглед->елементи едноставно си го додаваш.
Многу добро ви е среден порталот :) А и убави колумни и статии пишувате :) Отварам чат пат понекогаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom