- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.787
- Поени од реакции
- 13.698
I ti ja zaeba sega - *plain
Sent from my Intel Phone
Plane as an airplane.
Plain as поле за културен натпревар

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I ti ja zaeba sega - *plain
Sent from my Intel Phone
10:0710:07
Точно моја генерација......Каде , каде че бегаш ? ти ја засра работава сеа нема бегање додека не ја опраиш![]()
Не бе па и ти, кај имам ја нерви да го слушам 10 минути. Го гледав со скокање и случајно налетав на моментот од 10:07 па сакав да го споделам со сите. Да се насмееме малце10:07
10:07
You are not саламНе те заболе мозокот 10 минути да слушаш море?
Да беше Маршалот жив овој шпонов сега ќе копаше по некоја нива и ќе ги чуваше прасињатаТочно моја генерација......
...Будучност је у нашиј омладини,продужиче наша дела.тамо где смо ми стали...
ова не се мој зборови туку на Маршалот...
ајде фатетесе да работите,да продолжите и да ја опрајте работава...
( а, кој тоа беше КУМ на десето дете у неко време )
Kill it with more fire and Acid .
„Наводите кои се објавени во текстот „Тарзан - инглиш на владин функционер“ се неточни поради тоа што Љуљзим Фаризи не е функционер во Државниот инпекторат за труд, туку е државен службеник од најнизок ранг (помлад соработник)“, се наведува во реакцијата од оваа институција.
Од таму објаснуваат дека учеството на предавањето на Фаризи е од приватен карактер, додека користел годишен одмор.
„Оттука, тој не е учесник од страна на државен орган, односно претставник на Државниот инспекторат за труд“, реагира Државниот инпекторат за труд при Министерството за труд и социјала.