Видео: Ејми Вајнхаус разочара на Калемегдан

• Креатор на темата Креатор на темата Рудници и
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За никаде е станата оваа веке! Јас не би одила на нејзин концерт па марак и да е без пари. Се уништува и глупира кај ке стигне! Зошто би одила да гледам па дури и да давам пари за таква личност?! sick: А за нејзиното однесување не е виновен никој друг туку самата Ејми! Аман ми стана многу одвратна иако некогаш ми беше сакана бидејки поседува(ше) огромни вокални способности ама... :notworthy: :cautious:

Некој ми ставил дрога во хероинот... :) Колку само љубов од бек вокалите... Би сакал да се издигне од бездната над која се наоѓа и да го почасти Белград со еден концерт на плоштад ( онака најfree), кај шо сите ќе пијат шливовица а она ќе е трезна и трезна и трезна ( одекнува во ноќта)...

Кога одам на концерт на Ејми, очекувам дека ќе биде на хорс и дека ќе звучи многу лошо, ама ипак подобро од Ријана неиздрогирана.

Дали се читаш што пишуваш? Ејми ја споредуваш со Рихана. боже петра. Ејми никогаш нема да има талент како Рихана. Никогаш нема да снима со познати афирмирани светски како Рихана, плус тоа во споредба е ужасно грда , може само да и се поклони на популарноста што ОПРАВДАНО ја ужива Рихана денес, за разлика од оваа пачавра на која и се фураат само затоа што е мн кул ако е дрогирана.

Дали се читаш што пишуваш? Ејми ја споредуваш со Рихана. боже петра. Ејми никогаш нема да има талент како Рихана. Никогаш нема да снима со познати афирмирани светски како Рихана, плус тоа во споредба е ужасно грда , може само да и се поклони на популарноста што ОПРАВДАНО ја ужива Рихана денес, за разлика од оваа пачавра на која и се фураат само затоа што е мн кул ако е дрогирана.

tumblr_l1mf47w3BI1qanxvoo1_250.jpg

Добро ти нормален си? Ејми Вајнхаус пијана и надрогирана може да испее 9000000 пати подобро од Ријана.

Најди некој снимки во живо од Ријана и од Ејми и спореди.Додека не го направиш тоа не трескај глупости по форуми.

сепак подобро од

и за уво и за око , не треси

Подобро ќе беше да кажат одложен е концертот ајде сите дома, отколку вака да се обрука !!!

Ееее намерно си ги избрал најлошите од Рихана за да изгледа Ејми доминантно ццц. Џабе кога и самиот знаеш дека Рихана е душа
Леле дај не ме терај да тражам други видеа, потрошен ми е нетот.Ај сега лека ноќ оди :drk: на Ријанчето.

funny-pictures-red-shoes-cat-stupid.jpg

Виц на деценијава-Ријана знаела да пее :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom