Koj te lazhel deka ne mozhe? ^.-
Па не може бре девојче.
Значи уште еднаш се повторувам, се согласувам дека има глас и дека изнесува добри песни, но моменталната психо-физичка состојба не и` дозволува да тера кариера.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koj te lazhel deka ne mozhe? ^.-
Како и Продиџи глеам, шо не напраиа кариера, ко ненормални се дрогираат.Па не може бре девојче.
Значи уште еднаш се повторувам, се согласувам дека има глас и дека изнесува добри песни, но моменталната психо-физичка состојба не и` дозволува да тера кариера.
Е не бе, тебе ќе те слушам.одамна сум разочаран во таа наркоманка со шлем на тоа тиквата.............
пари да ми даваат не ја слушам......
ој боцни се еднаш за Ејми...........Е не бе, тебе ќе те слушам.
Немааа!
Трпи си!
Не пишуј на темава тогашој боцни се еднаш за Ејми...........
и речи господе...о зошто.......
ич она не ме заболе за Вајнхаус
енџој мадмазелНе пишуј на темава тогаш<3
Od vakvi neandrtalci ko tebe mi se vrakjaat przhenite kompirchinja i pileshkoto shto gi jadev preeska.
Veruvam deka bas neandertalcite se sluzat so navredi, no toa e druga tema.
Proba li da go razberes napisanoto ili so poln stomak sedna na kompjuter da odmoris i da izvregjas nekoj?
Dali sebe si se smetas za pametna osoba? Bi koristela li slicni supstanci pred javen nastap, profesionalno i pametno li e toa? Kako toa ne e taa kriva za SVOJATA zavisnost?
Менаџерот е крив што уопште ја пуштил да искочи на сцена таква.
Where the fuck did you see that I've written that she's not stupid?!ima opravduvanje-nema pamet.
Menadzerot bil kriv za nejzinata glupavost ... =)
Понекогаш, читањето е корисно, знаеш? <3Amy Winehouse, da, narkomanka e, ne go odobruvam toa ni pod razno, ama ko kje fati mikrofon imash melem za ushi so nejzinata boja na glas.
Kolku i da e glupa i kreten i grev i narkoman i sho saka, pak kje ja poshtuem poshto znae da pee i dojdena e da pee.
Toa shto zvuchi kako retardirana na scena e POSLEDICA od nejzinata zavisnost od drogi koja i da saka, ne mozhe da ja odbegne.
Кој дел од „Ејми Вајнхаус собра 20 000 публика на Калемегдан“ не го разбираш?Јас како што знам таа два пати била на рехабилитација и како што гледам немала голем ефект.
Kој дел од „Ејми Вајнхаус собра 20 000 публика на Калемегдан“ не го разбираш?
Mnogu dobro znaes za sto zboruvam, se pravis interesna. Cudno ne srekjavam vakvi lugje vo zivo tuku samo virtuelno.![]()
![]()
![]()
Неандрталската природа никако да ти се промени <3
Where the fuck did you see that I've written that she's not stupid?!
Oh let me guess. You didn't. Just the opposite.
Понекогаш, читањето е корисно, знаеш? <3
Џабе ми e, шо објаснувам па и ја на неандрталци, будала...
--- надополнето: Jun 20, 2011 6:12 PM ---
Кој дел од „Ејми Вајнхаус собра 20 000 публика на Калемегдан“ не го разбираш?
Јас те цитирав?! О.оMnogu dobro znaes za sto zboruvam, se pravis interesna. Cudno ne srekjavam vakvi lugje vo zivo tuku samo virtuelno.
Znaci spored tvojata vtora replika se soglasuvas so mene. Glupava e i za toa NE i e kriv menadzerot.
Zosto togas me citirase i odma vleze u diskusija so detski navredi, za potoa da ispadnes pointeresna i pak da se vratis na istoto. Ni jas nikade ne rekov deka loso pee, bi trebalo da go koristis svojot sovet za citanjeto.
Дали мислиш дека и е гајле?Делот “20.000 се надеваа дека ќе си поминат убаво на концерт на Ејми Вајнхаус а си отидоа разочарано“.