Видео: Ејми Вајнхаус разочара на Калемегдан

• Креатор на темата Креатор на темата Рудници и
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koj te lazhel deka ne mozhe? ^.-

Па не може бре девојче.
Значи уште еднаш се повторувам, се согласувам дека има глас и дека изнесува добри песни, но моменталната психо-физичка состојба не и` дозволува да тера кариера.

Па не може бре девојче.
Значи уште еднаш се повторувам, се согласувам дека има глас и дека изнесува добри песни, но моменталната психо-физичка состојба не и` дозволува да тера кариера.
Како и Продиџи глеам, шо не напраиа кариера, ко ненормални се дрогираат.
Ти слушна дека девојката собрала 20 000 луѓе на Калемегдан и им рекла "Hello Athens!" ? :D
И знаеш шо? И у Атина ко ќе отиде ќе им рече "Hello Tokyo!" али пак ќе има 20к на стадион собрано.
ЅВЕРКА НЕВИДЕНА ! xDDD
Hello Athens им рекла ХААХАХАХА :D:D:D:D:D
Типката веќе има кариера. Ќе иде у рихеб малку, ќе се опраи и после пак на турнеа и пак ќе собере пари и така...
И се може! :)
--- надополнето: Jun 20, 2011 2:01 PM ---
одамна сум разочаран во таа наркоманка со шлем на тоа тиквата.............
пари да ми даваат не ја слушам......
Е не бе, тебе ќе те слушам.
Немааа!
Трпи си!

Јас како што знам таа два пати била на рехабилитација и како што гледам немала голем ефект.

Od vakvi neandrtalci ko tebe mi se vrakjaat przhenite kompirchinja i pileshkoto shto gi jadev preeska.

Veruvam deka bas neandertalcite se sluzat so navredi, no toa e druga tema.

Proba li da go razberes napisanoto ili so poln stomak sedna na kompjuter da odmoris i da izvregjas nekoj?
Dali sebe si se smetas za pametna osoba? Bi koristela li slicni supstanci pred javen nastap, profesionalno i pametno li e toa? Kako toa ne e taa kriva za SVOJATA zavisnost?

Veruvam deka bas neandertalcite se sluzat so navredi, no toa e druga tema.

Proba li da go razberes napisanoto ili so poln stomak sedna na kompjuter da odmoris i da izvregjas nekoj?
Dali sebe si se smetas za pametna osoba? Bi koristela li slicni supstanci pred javen nastap, profesionalno i pametno li e toa? Kako toa ne e taa kriva za SVOJATA zavisnost?
:tapp: :tapp: :tapp: :tapp:
Неандрталската природа никако да ти се промени <3
Менаџерот е крив што уопште ја пуштил да искочи на сцена таква.
ima opravduvanje-nema pamet.
Menadzerot bil kriv za nejzinata glupavost ... =)
Where the fuck did you see that I've written that she's not stupid?!
Oh let me guess. You didn't. Just the opposite.
Amy Winehouse, da, narkomanka e, ne go odobruvam toa ni pod razno, ama ko kje fati mikrofon imash melem za ushi so nejzinata boja na glas.

Kolku i da e glupa i kreten i grev i narkoman i sho saka, pak kje ja poshtuem poshto znae da pee i dojdena e da pee.
Toa shto zvuchi kako retardirana na scena e POSLEDICA od nejzinata zavisnost od drogi koja i da saka, ne mozhe da ja odbegne.
Понекогаш, читањето е корисно, знаеш? <3
Џабе ми e, шо објаснувам па и ја на неандрталци, будала...
--- надополнето: Jun 20, 2011 6:12 PM ---
Јас како што знам таа два пати била на рехабилитација и како што гледам немала голем ефект.
Кој дел од „Ејми Вајнхаус собра 20 000 публика на Калемегдан“ не го разбираш?

Уште нешто приметив,нејзиново пеење или шо и да беше во таа состојба е пак подобро од многу други тнр.ѕвезди (во странство ,а особено овде кај нас).

Kој дел од „Ејми Вајнхаус собра 20 000 публика на Калемегдан“ не го разбираш?

Делот “20.000 се надеваа дека ќе си поминат убаво на концерт на Ејми Вајнхаус а си отидоа разочарано“.

:tapp: :tapp: :tapp: :tapp:
Неандрталската природа никако да ти се промени <3

Where the fuck did you see that I've written that she's not stupid?!
Oh let me guess. You didn't. Just the opposite.

Понекогаш, читањето е корисно, знаеш? <3
Џабе ми e, шо објаснувам па и ја на неандрталци, будала...
--- надополнето: Jun 20, 2011 6:12 PM ---

Кој дел од „Ејми Вајнхаус собра 20 000 публика на Калемегдан“ не го разбираш?
Mnogu dobro znaes za sto zboruvam, se pravis interesna. Cudno ne srekjavam vakvi lugje vo zivo tuku samo virtuelno.

Znaci spored tvojata vtora replika se soglasuvas so mene. Glupava e i za toa NE i e kriv menadzerot.

Zosto togas me citirase i odma vleze u diskusija so detski navredi, za potoa da ispadnes pointeresna i pak da se vratis na istoto. Ni jas nikade ne rekov deka loso pee, bi trebalo da go koristis svojot sovet za citanjeto.

Mnogu dobro znaes za sto zboruvam, se pravis interesna. Cudno ne srekjavam vakvi lugje vo zivo tuku samo virtuelno.

Znaci spored tvojata vtora replika se soglasuvas so mene. Glupava e i za toa NE i e kriv menadzerot.

Zosto togas me citirase i odma vleze u diskusija so detski navredi, za potoa da ispadnes pointeresna i pak da se vratis na istoto. Ni jas nikade ne rekov deka loso pee, bi trebalo da go koristis svojot sovet za citanjeto.
Јас те цитирав?! О.о
--- надополнето: Jun 20, 2011 7:02 PM ---
Делот “20.000 се надеваа дека ќе си поминат убаво на концерт на Ејми Вајнхаус а си отидоа разочарано“.
Дали мислиш дека и е гајле?
Дали ти изгледа како тип на персона на која што и е гајле?
Дали мислиш дека нејзините фанови нема да и отидат ПАК на концерт?

kako-mozete-ocekivati.jpg

Ама се преебаа сврбите хахахахаахха :ROFLMAO:
40евра-ИЗВИНИ ! :p

Инаку што да се каже за оваа,гадна никаква нек си ебе матер.

Тинуле, престани да измислуваш кривци.
Само Ејми е крива, никој друг. Нит менаџерот, нити било кој друг.

Турнејата и е откажана а менаџерот изјавил дека Ејми се повлекува од јавноста за подолго време.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom