Вицеви без наслов 2 дел

Ја тепал мажот жената и оваа му викнала полиција
Дошла полиција и полицацот му вика на мажот
- Г-дине знаете ли вие деак според закон не смеете да ја тепате жената.
- Па јас не ја тепав според закон, туку според заслуга - рекол мажот

Трпана неколку месеци не е арна, ослабена, безвољна, замислена...
Направи сите прегледи, крв, мокраќа, ЕКГ... и се е во ред. На крај Трпе оди на доктор да види што е. Докторот му вели, “Јас колку што разбрав од разговор со жена ви не е ништо физичко, едноставно сте ја запоставиле сексуално, затоа е таква, треба барем 3 пати неделно да водите љубов со неа и таа ќе се препороди,инаку може само на полошо да и оди!“

Си оди Трпе дома и жена му го прашува “Што ти рече докторот ?“

А Трпе и вели: “Жено... рак не е, али спас ти нема“

se spremat mujo i fata da odat na gosti
fata: mujo znaes li deka sum oslabela 2 kilogrami
mujo: a koga se merese pred ili posle sminkanjeto?

demokratija- toa e edno te isto so birokratija samo sto e demo

Што е тоа?

Sto e toa ???

1. Site odat, eden ebe ?
2. Site odat, site ebat ?
3. Site odat, eden naebal ?
4. Eden odi, site naebale ?

1. Svat
2. Seminar
3. Pogreb
4. UJP

P.S

Vratete mi go "mislenjeto" od kanta !!!

Шета мајка со ретардирано синче... врват низ пазар и малиот здогледува магдонос
“Мамо мамо што е ова?“
“Тоа ти е сине магдонос, тоа е здраво“

Го гледа малиот магдоносот... го гледа... трзна со главчето и му рече “ЗДЛАВО!“
=============================================

Што е разлика помеѓу Ред Бул и лозова ракија 55 степени?
Ред бул ти дава крилја а лозата погон на сите четри.
================================================

Што е сличноста на полицаец и куче?
И двајцата изгледаат како да те разбираат
=============================================

Се шетале низ шумата мечката и зајчето.Наеднаш дошле пред минско поле и мечката му рекла на зајчето:"Зајче,ако го поминеш полево без да нагазиш на мина,ќе излеземе заедно".
И зајчево иде,поминува,и по некое време нагазува на мина,лета во воздух и мечкава -"Love is in the air...."!:)

Nekoj chovek odi vo bolnica i gleda dvajca doktori krvnichki tepaat pacient, go gazat. Chovekov ispanicheno gi prashuva: Poleka be luge zashto go tepate? i eden od doktorive odgovara: Kako da ne go tepame be mame da mu ebam, 7 godini go lechime od zutica i sega ni kazuva deka e kinez. :pos2:

Разговараат двајца индијанци

Првиот: Многу чудни имиња имаат ова бледоликиве...Џон...Џек...Бил...

Вториот: Во право си...Кучешки Прдежу

:pos: :pos: :pos:

Се згазив од смеење на вицов!

Му пратил Иранскиот преседник на Буш Џуниор писмо со содржина
ирама ес ет ибе

буш се чудел како што пишувало ама не разбрал, го пратил писмото до ЦИА, овие до ФБИ, овие до НСА, овие до БНД, овие до МИ6 овие до ДБК македонското

Нашиве пратиле писмо до Буш
- Почитуван претседателе Буш, ке ве молиме да го обрнете писмото го читате наопаку

Во шумата чекаат ред животните пред единствената продавница за леб. Бавно оди редот а меѓу нив и зајко, таман дојде зајко на ред, ете го волкот, се протурка, застана пред зајко и го купи последниот леб... заминва волкот а зад него зајко викна, “А бе каде така преку ред...“. Се сврте волкот и ги одмери со леден поглед сите и им ја спушти телесната температура за 2 степени. Молк во редицата. “Кој го рече тоа“ праша волкот со режење. Молк, сите гледат в земја. “Прашав кој го рече тоа?!“ . Пак молк. Волкот отплукна, се сврте и си замина. Зајко се врати дома, седна на фотељата и си отвори едно пиво. По 10 минути отвори уште едно. Пие и молчи. за сат време испи уште 4 пива. Седи намуртен на фотељата и едно време свика
“ШТО БЕ КОЈ РЕЧЕ !! ЈАС РЕКОВ ! И ШО СЕГА !!“

Таткото мечок: - Некој ми ја изел супата!
Детето мече: -И мене некој ми ја изел супата
Мајката мечка: - Ај не дробете уште не сум ви сипала!

Се враќа Мујо од Германија и се собрале сите окулу него, го распрашуваат како си поминал... „Добро Мујо, а кај е Хасо - нели заедно отидовте?„ - „аааа Хасо отвори бутик таму, мораше да остане„ - „Како Мујо?„ - „Паа, со хебла...“

Трпе отишол во Бугарија на шопинг. Ја паркирал колата, и на шофер шајбната напишал "внатре нема ништо вредно".
Кога се вратил од шопинг, што ќе види, колата обиена, скршени џамови, внатре се испретурено и нашол едно ливче на кое пишувало:
"Ас сам должен да проверам.!"

Приказна за мравката и штурецот (модерна верзија)
Било пролет и мравката си работела во нивата. Поминал штурецот со џип и со две згодни риби.
- Мравко, ај со нас ќе одиме на планина да се журкаме.
- Не можам, ќе дојде зимата ќе мора нешто да јадам.
Дошла есен и мравката пак си била во нивата. Пак поминал штурецот со џип и со две други згодни риби.
- Мравко, ај со нас ќе одиме некаде на топло да се бањаме, ќе се зезаме, женски, пиво, журки...
- Не можам, еве работам, еве ја зимата, ќе мора нешто да се јаде.
Дошло зима, мравката си седела во својот топол дом, си грицкала семки и гледала телевизија. Кога на вратата тропнал штурецот во скијачко одело и со две други риби.
- Мравко, ај со нас на скијање.
- А бе не можам... одете вие... ама ако го сретнете оној писателот Лафонтен, кажете му дека ќе му ебем матер.

Кумановски :

Залутала женска у мушко WC к’д видела црногорца куде моча и почнала да вриска.
Црногорац:
- “Не се плаши, држу га.”

Седи циганин пред јавно веце и чека муштерие. Наишја Хасо и га прашуе:
- “Како бизнис? Има ли муштерие?”
- “Не е лошо, преживљава се некако. Едно срање пола марка. Десет срања и ете ми ручак.”

Враќа се Мујо од Бугарију и Хасо га прашуе:
- “Па куде си бе Мујо?! Ке те прашам две прашања:
- Прво: “Пецна ли некоју бугарку? “
- Второ: ”Зашто не?”

Седат Бугар и Бугарка во кафана и татрчево и се оштри на женскава
-џапа една вотка на екс и и вика-ШТЕ ТЕ ЕБАМ ШТЕ УМРЕШ
-џапа втора вотка и пак и вика -ЛЕЛЕЕЕ ШТЕ ТЕ ЕБАМ ШТЕ УМРЕШ
-ги тера така до накај 10 и на единаестата начукан ја гледа немоќно и и вика- АЈ ЖИВЕЈ.

Разговараат двајца затвореници.
- На колку години те усудија тебе? - прашува едниот
- На десет.
- А зошто, што направи?
- За ништо, навистина ништо...
- Аха, на друг да му ги кажуваш тие приказни... Кај нас за ништо осудуват на пет години...

- Докторе што да правам, жена ми постојано мисли дека е автомобил?
- А, колку години има?
- Шеесет.
- Право носи ја во старо железо! :)

Разговараат две јагниња за религиозни теми, и едното го прашува на другото: - Веруваш ли ти во живот после Велигден?

- Жена ми зборува самата со себе.
- И мојата, само што она мисли дека јас ја слушам... :)

Иди синчето дома по школо и го прашува татко му: “Тато , што е тоа Виртуелна реалност ??“

Татко му вели, “оди в кујна кај мајка ти и прашај ја дали би легнала со друг маж за 1000 евра?“

оди малиот ја прашува мајка му и таа му вели “Па види 1000 евра се убави пари, ко што јас не работам, татко ти има мала плата... животот е скап... зошто да не, за 1000 евра “

Се враќа малиот и му кажува на таткото а тој сега му вели “Оди сега кај сестра ти и прашај ја дали таа би легнала со маж за 500 евра

Оди малиот и ја прашува а таа по кусо размислување вели.. “500 евра... уффф добра пара, ко што тато и мама немаат да ми дадат за нов мобилен... плус ќе ми остани за гардероба... да, би легнала за 500 евра“

Се враќа малиот и тоа му го кажува на татко му.

Е па гледаш сине, ВИРТУЕЛНО ние имаме 1500 евра дома, но РЕАЛНО имаме само две курви!

Некој слеп човек вртел, вртел, турпија во раката и рекол:
-Вакви глупости до сеа нигде неам прочитано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom