Вицеви без наслов 2 дел

Само што заспал мажот дома,тоа го користи швалерот да излезе од шкафот и да си оди накај дома.Излегол полека,со јакна во рака,да не му е ладно надвор и во тој момент станува мажот,го гледа и така сонлив го прашува:
-Кој си ти бе?
-Молец!
-Па што си ми ја земал јакната?
-Дома ќе си ја јадам!

Си биле два балони во пустина и му вика едниот на другиот:
Пази кактусссссссссссссссссссссссссссссс, а овој:
Касно палишшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш :baeh::baeh:

Си биле 2 кумановки чистачки у една фирма. Едната зимала 200евра, другата 300.
И оваа со помалце ја прашува, како бе ти зимап 300 евра? Епа така бе ебев се 'с директора......па и ја !!!
Е добро а ти пушиш ли му га???
Да бе пушам..........А гуташ ли сперму???? ДА

еееее мори туј те ебеф, одзимаф ти од хранарину:vozbud:

Се шетала една змија и си тананикала....лалалалалалалала....по едно време се плеснала по чело и вика ...шо правам бе јас....сссссссс

Bez noze

Imalo eden star covek koj nemal noge i pital na sred ulica, proaga edno dete i mu dava 100 denara i mu vika idi kupi si patike so pareve, covekov raznerviran i vika policaec sto bil tue vo blizina i zboruvale i na kraj policaecov mu rekol ja da bev na vase mesto ke go utepav od klocanje, ova otkako cul padnal u nesvest posle u bolnica go razbuduaa i vika edna medicinska sestra lele odvaj go stanavme na noze (a toj bez noge ako citavte vnimatelno) i ovja pak ista prica padnal u koma golema i umrel i koga stignal u rajot gospod go prasal lele kolku para patike iskina za da dojdes do mene :pos2::pos2::pos2::pos2:.
P.S ne gi razgledav sve vicovite pa ne znam dali go ima ovoj nekoj napisano.

Си одат тројца педери по улица и првиов вика-Што би сакал да бидам ружа у парк.
-Зошто бе баш ружа?-го прашуваат другите.
-Па знаеш,се одмараш на сонце,дојде мажиште некое,те скине,те искористи и те фрли.
-Ја сакам да бидам фармерки у бутик-вика вториот.Доаѓа мажиште некое,те земе од полица,те натегне,се профрцка со тебе и згужван те врати.
-Ја сакам да бидам возило за брза помош-вика третиот.
-Добро бе,зошто баш тоа?
-Абе ти се јавуваат итно да дојдеш,те отвараат од позади,ти бутаат нешто долго,те затвараат а ти цело време викаш виу-виу

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]- Зошто луѓето повеќе се противат на облека од крзно, отколку од кожа?
- Полесно се малтретираат богати старици, отколку моторџии.
[/FONT]

Се возела трудна зена во автобус.
До незе седнало едно дете
И и рекло:
мори тетке со имаш во стомако?
-а зената:
-бебе.
-а го сакаш
-да
-ами ако го сакаш оти си го изела...

Си бил бил мали џокица и тој ја пишувал домашната работа.
арно ама почнал да го лапа наливо и го голтал.
Мајкаму и татко му одма се јавиле во брза помош.
-ало докторе син ми го голтна наливо ве молам дојдете
-Ќе дојдиме за 15мин
-А до тогаш шо да прајме
-ами...Нека пишува со молив.

Играат фудбал слонови и глувци, и нормално слоновите тепаат. По утакмицата им оди еден слон на глувците и им вика:
"Извинете може малце бевме груби, буткавме, газевме...."
и глувциве му викаат:
"Де бе шо има врска и ние буткавме" :pos2:

...umrel nekoj peder,i Gospod se javue na telefon kaj Lucifer,i mu vika:
-slushaj Luci,imam eden za kaj tebe,aj primi go...nek se vrti na razen...zasluzil...taka...
...kandidatot bili uredno primen,i posle nekoja neela se javue Lucifer kaj Gospoda i mu se zali:
--abe dojdi ziti sve ovoj golema belja naprai dojdi da vidish sto se sluchuva molim te...
...Gospod zagrizen,se sobral i otishol vo pekolot....koga sto tamu da vidi,namesto ognovi da gorat na site strani, i voda da vrie i vriskotnici....mrtva tishina,stalaktiti i stalagmiti visat mrazulci od site strani -ziva mrazara>>>
...STO SI NAPRAIL BE LUCIFER,STO E OVAA RABOTA,KAJ TI E OGINOT????(mu vika gospod)
--ABE,KAJ TI E OGINOT ???...AJ TI KLEKNI DA ZAPALISH OGIN,EBATE BELJA KAJ GO PRATI OVOJ!!!!:pos2:

Умрел еден гејмер и отишол во рајот, си напраеле муабет со Св. Петар
"Aj да се прошетаме некаде, на пр. во пеколот", "Ајде" рекол Св. Петар
И таман дошле пред пеколот гејмерот му рекол "Дај ми 100 здравје(health) 200 панцир (Shield) И 3 животи. Ќе се вратам за 1 Час"

...pijanica,dzeparosh,i peder umrele,i gospod reshil da im dade shansa,ali im rekol deka ako zgreshat vo rajot momentalno ke izgorat... i gi pratil vo rajot...i taka trojcata "greshnici" se nashle na edna prekrasna pesochna plaza pokraj more...shetaat taka oni i odednashka naiduvaat na edno polno shishe alkohol...pijanicata nemozel da izdrzi pochnal da se poti,ruchinja da mu se tresat i usni da mu se sushat...ne izdrzal i posegnal po shisheto...kako sto se napil taka vednash izgorel-isparil-go snemalo...dvajcava ostanati dzeparoshot i pederot se uplashile epten i produzile da shetaat po plazata...koga posle nekoe vreme od pesokot se gleda neshto...novchanik poln so pari...zastanale dvajcata ko stapisani so ochinjata otvoreni,i po nekoe vreme pederot mu vika na dzeparoshot:
-BRAT NEMOJ NI DA SI POMISLIL DA SE PUSHTISH PO NOVCHANIKOT...IZGOREVME I DVAJCATA INACHE MOMENTALNO !!!...:pos2:

трпе имал тенок женски глас,и жена му многу се срамела од него.
еден ден го седнала и ...
-трпе,мора нешто да направиш,оди на лекар нека ти направат нешто,вака веќе не се
издржува,сите ти се потсмеваат а само јас знам колкаво мажиште си,да видат
другите колкав ти е патлакот нема да ти се смеат така.
и трпе отишол на лекар.
-докторе аман помагај дај ми машки глас инаку жена ми нејќе да ме види.
докторот имал длабок глас:
-значи сакашваков глас а!?нема проблем,само да знаешќе морам да ти го скратам
патлакот!
-нема проблем!-рекол трпе.
жена му целата насмеана го шета трпе по пријатели,сите се воодушевуваат од
неговиот длабок глас.арно ама кога жена му го легнала вечерта,што да
види,патлакот го нема.
-враќај се назад трпе,докторот нека ти го врати алатот,глас не ти треба!
отишол овој утре дента.-жена ми кажа да ми го вратишпатлакот, а да ми го
земешовој длабок глас.
а докторот со тенок женски глас:е нема сега,на ти го -дај ми го!

две госпоѓи во најдобри години решиле да излезат навечер сами без мажите. вечерале се напиле бааги и дошло време за дома. попат им се примочало. за да не им светкаат белите газиња во градската темнина решиле да скршнат во гробиштата покрај кои минувале и таму да ги извршат природните обврски. нормално немале тоалет хартија. првата се забришала со своите гаќи и ги фрлила. на втората им било жал за гаќите па откинала парче од венец и завршила работа. утредента двајцата мажи си се пожалиле меѓусебно:
- знаеш жена ми синоќа се врати дома пијана и без гаќи - рекол едниот
- не е тоа ништо одговорил другиот. - мојата исто се врати дома пијана без гаќи а од газот и штрчеше лента на која пишуваше: ".... никогаш нема да те заборавиме. перо, миле и фудбалски клуб слога"!!!
:)

-[FONT=&quot] [/FONT]Со кого бре два саати стоиш пред врата и муабетиш???....изнервиран сопругот ја прашува жена му.
-[FONT=&quot] [/FONT]Со комшивката....немаше време да влези на кафе.

Разговараат две комшивки:
-[FONT=&quot] [/FONT]Кога ти е тебе роденден?
-[FONT=&quot] [/FONT]А што ти е гајле тебе ма?
-[FONT=&quot] [/FONT]Да ти купам завеси...не можам да те гледам секогаш кога се сексаш со маж ти!
Оваа замислена за момент, па ја прашува:
-[FONT=&quot] [/FONT]А кога ти е тебе роденден?
-[FONT=&quot] [/FONT]Зошто?????
-[FONT=&quot] [/FONT]Па да ти купам наочари подобро да гледаш...да видиш дека не е маж ми туку е маж ти!

-[FONT=&quot] [/FONT]Што ти е сопругот по занимање? – ја прашува едната комшивка другата.
-[FONT=&quot] [/FONT]Агроном по музика - одговара другата.
-[FONT=&quot] [/FONT]Што е тоа? – зачудена првата.
-[FONT=&quot] [/FONT]Па чува овци и свири на кавал!

После одредено време, на сред секс, мажот прекинува и бесно ја прашува незаинтересираната сопруга:
-[FONT=&quot] [/FONT]Па добро бре жено...кој ти е ку**ц денеска!!!!!!
-[FONT=&quot] [/FONT]Не сум сигурна...седми или осми, тука некаде.

Еден сперматозоид, со цел да ја прекине мачната тишина, му вика на првиот до себе:
-[FONT=&quot] [/FONT]Аман, брееее....уште ли??? Па кога ќе стигнеме веќе до тие јајници?
-[FONT=&quot] [/FONT]Ќути и лизгај ! Тек сме кај крајниците!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom