Вицеви без наслов 2 дел

Некое ментално пореметено дете му вика на таткому : Тато , тато ти ли ме направи мене ?
А овој гордо : Јас бе сине кој друг . а детево му вика : Ееее ама си ме направил .

Некој полицаец го поставиле на раскрсница да регулира сообраќај и на една страна ги здогледува Мујо и Хасо со кајче се возат по пат. Не знаел што да прави и заминал кај командирот да му раскаже . Целиот задишан влага кај командирот и овој го прашува што е , полицаецот му вика : Ги видов Мујо и Хасо со кајче веслаа на сред улица . а командиров му вика :Леле брзо пали го глисерот да ги стигнеме .:icon_lol::icon_lol:

Мујо и Фата се шетаат низ шумата.
-Мујо, имам чувство дека сакаш да ме искористиш!
-Нема...одговара Мујо.
По извесен период пак Фата започнува.
-Мујо, ти сигурно планираш да ме искористиш, јас го имам истото чувство!
-Не ма што ти е на тебе...нема да те искористам!
Стигнале длабоко во шумата и Фата рекла:
-Мујо а да ме искористиш, за да ми помине тоа чувство.

Трпе: Јас пијам затоа што сум осамен.
Трпана: Како да не!
Трпе: Навистина. После секоја ракија, во мена се раѓа нова личност. Па кога ќе се собереме едно добро друштво…

Трпе и Трпана на сред секс, Трпана му вели на Трпе:
- ‘‘А бе, Трпе како мобилен си во кревет‘‘
Трпе пак понесен од ситуацијата и вели:
- ‘‘Толку ли убаво те вибрирам‘‘
- ‘‘Не Трпе, туку губиш сигнал кога си во тунел‘‘ :icon_mrgr:

Трпе и Трпана на сред секс, Трпана му вели на Трпе:
- ‘‘А бе, Трпе како мобилен си во кревет‘‘
Трпе пак понесен од ситуацијата и вели:
- ‘‘Толку ли убаво те вибрирам‘‘
- ‘‘Не Трпе, туку губиш сигнал кога си во тунел‘‘ :icon_mrgr:
Како VIP е значи. Ах, Трпе, Трпе..:pos:

Оди педер на бензиска, и си го пикнал цревото во газот. Излегува вработениот:
- Алоoo бре тоа e Dizel !!!
А педерот му вика:
- Мене ми e SUPER !

:pos::pos::pos:

Пијаница се жали на своите другари:
- Видете,јас сум многу рентабилен.Дневно ми требаат литро ракија,литро млеко и мачка.
- Е зошто ти е мачката бе?
- Е како зошто?Па кој ќе го испие млекото?

Се враќа Трпе од работа и ја наоѓа Трпана како седи на прагот со спакувани куфери, ја прашал каде ќе оди, а таа му одговара: - ‘‘ Одам во Лас Вегас. Денес разбрав дека таму можам да заработам 400 долари од ноќ, за она што тебе ти го давам за џабе.
Размислил Трпе малку, отишол во куќата и се враќа назад со спакувани куфери.
Трпана го прашува ‘‘А каде пак ти планираш да одиш‘‘?
-‘‘ Доаѓам со тебе. Баш сакам да видам како планираш да преживееш со 800 долари годишно :icon_mrgr:

Македонец бил на привремена работа во Јапонија. Поработил таму некое врме и во знак на благодарност Јапонците му подариле моторна пила. Му објасниле дека е најнов модел и дека со неа може да исече 40 кубни метри дрва без да почуствува замор.
Се вратил човекот во Македонија и по некое време отишол во шумата да ја проба моторната пила. Цел ден сечел, успеал да исече 20 кубни метри и си отишол дома уморен. Следниот ден станал порано, порано отишол во шумата и цел ден сечел баз да одмори. Успеал да исече само 22 кубни метри, а си заминал дома преморен. Налутено им се јавил на Јапонците и им објаснил дека се нивната моторна пила не може да исече повеќе од 20 кубни метри дрва на ден. Јапонците се загрижиле и испратиле комисија да провери во што е проблемот. Отишле со македонецот во шумата и тој почнал да сече дрва. По малку јапонците започнале да зборуваат меѓу себе: Леле, овој ако се сети да ја вклучи пилата, целата гора ќе ја исече за еден ден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom