Вицеви без наслов 2 дел

Стара брачна двојка решила да прослави втор меден месец во истиот хотел како и првиот пат. Пред да ја почнат онаа работа, мажот оди во тоалет, исто како пред многу години и излегол по 5 минути, смеејќи се гласно, исто како пред многу години. Жената го прашува:
- Абе, зошто се смееш? И тогаш се смееше, ама ми беше срам да те прашам. Што е работава?
- Претходниот пат кога отидов на мочање, го измочав цел ѕид. Сега, си ги измочав кондурите.
hahaha lud e vicov ejj

Зошто Никола Груевски се развел од првата жена?
- Кога отишле на гости кај бабата, она требела ориз и Никола рекол: Дај да тебам и јас.

Го прашува Ана својoт дечко Влатко:
-Имаш ли раце?
-Да.
-Имаш ли уста?
-Да.
-Па направи нешто.
Влатко ја става раката на устата и прави:
-Брммм...брм...брм......

Му оди синот на татко му и му вика: Тато,тато вчера го имав првиот сексуален однос во мојот живот!
- Татко му се израдувал: Браво бе сине седни да ми кажеш како ти беше?
- А синов: Не можам тато газот ме боли!

Не си играј со женското срце, едно е. Играј си со цицињата две се!

Си биле две ѓупчиња , едното пита а другото пита со јаболка :vozbud::helou:

Учителката го прашува Трпе:
- Трпе ја сакаш ли мајка ти?
- Не
- Зошто?
- Зошто ме тепа.
- А татко ти го сакаш?
- Не.
- Зошто?
- Зошто и он ме тепа.
- А брат ти го сакаш?
- Не и он ме тепа!
- Епа Трпе ти кого сакаш?
- Мзт...
- Зошто?
- Зошто никого не тепа!

Се сретнале двајца другари во рајот:
1: Како се најде тука?
2: Од мрзнење. Ти?
1: Епа вака: Се вратив дома и ја затекнав жена ми гола па се посомневав да не има љубовник. Секаде пребарав ама ништо.
2: Што не провери во замрзивачот, будало! :pos2:

Мали Џокица летал со авион. Арно ама авионот се срушил на пуст остров. Само Џокица останал жив. Одел така тој по островот кога гледа вода. Оди тој таму и пред да се напие слуша глас:
- Немој да пие, прво направи 200 склека па напи се. Направил Џокица 200 склека и пред да се напие пак слуша глас:
- Чекај немој да пиеш сега прво прдни најјако што можеш па нипиј се. Прди Џокица јако и човекот повторно му вика:
- Не те слушнав, ај појако прдни. Прди тој најјако што може и одеднаш се буди и наставничката му вика:
- Џокица те пуштив да ми спиеш, ама не и да ми прдиш на час!

Мали Џокица летал со авион. Арно ама авионот се срушил на пуст остров. Само Џокица останал жив. Одел така тој по островот кога гледа вода. Оди тој таму и пред да се напие слуша глас:
- Немој да пие, прво направи 200 склека па напи се. Направил Џокица 200 склека и пред да се напие пак слуша глас:
- Чекај немој да пиеш сега прво прдни најјако што можеш па нипиј се. Прди Џокица јако и човекот повторно му вика:
- Не те слушнав, ај појако прдни. Прди тој најјако што може и одеднаш се буди и наставничката му вика:
- Џокица те пуштив да ми спиеш, ама не и да ми прдиш на час!

а јас го знам:
Мујо му доаѓа ангел и му вика, пред да умреш можеш да се реинкарнираш во коњ или кокошка! Мујо одбрал кокошка! и иде и петелот му вика: ај снеси јајце, и овој се мачи и оп едно јајце! ај уште едно, овој се напрега и оп уште едно! Снесува и трето јајце и фата го буди: абе мујо, си почнал и у кревет да сереш:pos:

На заставник во војска му требале ситни пари за кафе. Забележал обичен војник кој бришел под во касарната и го прашал:
- Војник, дали имаш да ми раситниш 100 денари?
- Аха.
- Така ли се одговара на претпоставениот! Ајде да те слушнам повторно. Војник, дали имаш да ми раситниш 100 денари?
- Не, господине заставник!

Доаѓа маж дома и и вели на жената:
-Жено пакувај се добив на лото! А оваа му вели :
-За на планина или на море? и мажот и вели:
-Каде сакаш само мавни ми се да не те гледа .

Дете му оди на полицаец и го прашува:
Чичко колку е саатот?
полицаецот: 3 и пол
детето: а може ли во 4 да дојдеш да ми го испушиш?
полицаецот инервиран почнува да го брка детето низ градот, кога налетува на некој негов колега.
колегата: абе зошто трчаш толку кај го бркаш детено?
полицаецот: абе ми рече во 4 да дојдам да му го испушам...
колегата: ПА КАДЕ БРЗАШ СЕГА Е 3 И ПОЛ....

Оди згодна женска на психијатар и тој и вика:
- Ајде сега соблечете се.
- Ама како да се соблечам тука, незгодно ми е од вас.
- Нема проблем, еве јас ќе го изгасам светлото, а вие соблечете се.
Се гаси светлото, поминува некое време и женската:
- Добро, се соблеков. Каде да ги ставам алиштата?
- Па, еве, можеш тука врз моите.

На првиот
школски час ете го малиот Блаже влегува со закаснување од 40 минути. И
учителката: - Па добро бе Блаже, прв час а ти толку доцниш... -
Учителке, доаѓам јас наваму, а нешто ме боли, ме боли, ме боли,
застанувам, гледам лево - десно, ништо. П...родолжувам да одам кога пак
нешто ме боли, ме боли... А учителката го слуша со полно внимание.- Пак
застанувам и кога гледам, ме болел к*рот што каснам на школо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom