Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 12.580
- Поени од реакции
- 5.263
Нашол зајакот пушка и решил да отиде кај Медо да му го каже "филмот". Доаѓа така накурчен и му вели на Медо:
- Медо, ајде играј!
- Зајко што ти е... смири се...
- ДУМММ! (испукал куршум во воздух)
- Добро...Добро...
- Ајде сега Медо качи се на дрвото!
- Но...Зајко? Што ти е?
- ДУМММ!
- Ок...Сега ќе се качам...
- Ајде сега, сери!
- Но, Зајко... што ти стана, ти барем не беше ваков?
- ДУМММ!
(Медо почнал да се сере од дрвото)
- Ајде сега Медо изеди го тоа!
- Немој Зајко така, дај да се договориме како другари, незнам што сум ти згрешил...
- КЛИК!...КЛИК!
- Седи Медо, јас ќе го изедам
еве уште еден:
Доаѓа зајко пред пекара и гледа гужва за леб...Почнува полека да се прикраднува да стигне до вратата кога во тој момент го фатила мечката и го фрлила назад на последниот ред...
Зајко става, се ја истресил прашината од неговото тело и почнал пак да се движи преку ред, кога стигнал пред вратата го фатил волкот и го набил со ногата на крајот од редот. Зајко станал и почнал пак да се движи преку ред, таман да стигне во први ред го фатила лисицата и го вратила на крајот од редот.
На зајко веќе му пукнал филмот и изнервиран им рекол на сите што чекале ред:
Да ви го е..м племето на сите, сега за инает не ја отварам пекарата.
уште еден
си биле пирати и долго време јаделе на бродот само ориз и ништо друго. случајно тие наишле на некое островче и си седнале на плажата и здогледуваат папагал:
првиот пират вика: би го напунил папагалов со ориз би го испрзил и би го изел
вториот вика: би му ги исекол крилата би ги испекол и со ориз ке мидојдат супер
третиот вика:би му ги исекол нозете и таман копанчиња со оризот...
и така сите по ред си казувале што би направиле со папагалот и папагалот се свртел и им рекол:
а да се качите вие сите и да ми го издрк*те еднаш и сутљач да си направите ?
вицов е.......
На првиот школски час ете го малиот Блаже влегува со закаснување од 40 минути. И учителката: - Па добро бе Блаже, прв час а ти толку доцниш...
- Учителке, доаѓам јас наваму, а нешто ме боли, ме боли, ме боли, застанувам, гледам лево - десно, ништо. Продолжувам да одам кога пак нешто ме боли, ме боли... А учителката го слуша со полно внимание.
- Пак застанувам и кога гледам, ме болел стапот што каснам на школо!
- Медо, ајде играј!
- Зајко што ти е... смири се...
- ДУМММ! (испукал куршум во воздух)
- Добро...Добро...
- Ајде сега Медо качи се на дрвото!
- Но...Зајко? Што ти е?
- ДУМММ!
- Ок...Сега ќе се качам...
- Ајде сега, сери!
- Но, Зајко... што ти стана, ти барем не беше ваков?
- ДУМММ!
(Медо почнал да се сере од дрвото)
- Ајде сега Медо изеди го тоа!
- Немој Зајко така, дај да се договориме како другари, незнам што сум ти згрешил...
- КЛИК!...КЛИК!
- Седи Медо, јас ќе го изедам
еве уште еден:
Доаѓа зајко пред пекара и гледа гужва за леб...Почнува полека да се прикраднува да стигне до вратата кога во тој момент го фатила мечката и го фрлила назад на последниот ред...
Зајко става, се ја истресил прашината од неговото тело и почнал пак да се движи преку ред, кога стигнал пред вратата го фатил волкот и го набил со ногата на крајот од редот. Зајко станал и почнал пак да се движи преку ред, таман да стигне во први ред го фатила лисицата и го вратила на крајот од редот.
На зајко веќе му пукнал филмот и изнервиран им рекол на сите што чекале ред:
Да ви го е..м племето на сите, сега за инает не ја отварам пекарата.
уште еден
си биле пирати и долго време јаделе на бродот само ориз и ништо друго. случајно тие наишле на некое островче и си седнале на плажата и здогледуваат папагал:
првиот пират вика: би го напунил папагалов со ориз би го испрзил и би го изел
вториот вика: би му ги исекол крилата би ги испекол и со ориз ке мидојдат супер
третиот вика:би му ги исекол нозете и таман копанчиња со оризот...
и така сите по ред си казувале што би направиле со папагалот и папагалот се свртел и им рекол:
а да се качите вие сите и да ми го издрк*те еднаш и сутљач да си направите ?
вицов е.......
На првиот школски час ете го малиот Блаже влегува со закаснување од 40 минути. И учителката: - Па добро бе Блаже, прв час а ти толку доцниш...
- Учителке, доаѓам јас наваму, а нешто ме боли, ме боли, ме боли, застанувам, гледам лево - десно, ништо. Продолжувам да одам кога пак нешто ме боли, ме боли... А учителката го слуша со полно внимание.
- Пак застанувам и кога гледам, ме болел стапот што каснам на школо!