Вицеви без наслов 2 дел

kako se vika Kiro Gligorov na holandski????
-Oko Van Glava:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

si bile Petko i Stanko i bile zapaleni po basket.i zborat megu sebe:
Petko: so mislis ima li basket na onoj svet???
Stanko: ne znam.koj ke umre prv ke mu se javi na son na drugiot i ke mu kaze.
po izvesno vreme umira Petko i mu se javue na son na Stanko:
Petko:Stanko imama dve vesti ednata e dobra drugata losa.
Stanko:aj dobrata prvo.
Petko:ima basket i tuka gore.
Stanko:aj sea losata>
Petko:trenerot za u sabota te stai u sostav:pos2::pos2::pos2::pos2:

Си оделе два сперматозоида,и едниот му рекол на другиот,кога веке еднаш ќе стигнеме до јајниците?А овој му одговорил,молчи и оди сеуште сме кај крајниците.:pos2:

Молер ја молерисова лудницата. Двајца лудаци стојат под неговата скала и разговарааат:
- Еј сакаш ли да му ја тргнеме скалата да падне.
- Џабе!!! Се држи за четката:pos2::pos2:

Отишол Цветко во полициска станица целиот истепан со модрици, и го прашуваат:
- Кој те истепа така бе?
- Жена ми
- А зошто?
- Па ме праша што има на телевизија, а јас и реков дека има прашина.

Во продавница.
- Чиче, имаш шајки?
- НЕ !
- А имаш бургии?
- НЕ!
- А васер-вага?
- НЕ!
- А каса?
- НЕ!
- Па што не го затвориш дуќанов?
- Немам катанци!

Два сперматозоиди шетаат по улица, кога одненадеж поминува кола и го гази едниот.Другиот низ воздишка:
-Ех, знаев бе, од тебе човек не бидува.

Трча зајче и пцуе по пат накај поголема група животни “Педери! Педери!”. Го застанува мечката и му вика "не пцуј бе срамота уште мал си!" а овој пак "Педери! Педери!" а мечката пак му вика" абе немој така уште мал си. Види уште млеко на мустачите имаш а пцуеш" а зајчето на ова и вели "Не е млеко! Педери! Педери!"

:pos:

Цветко легнал на паркиралиште и спие. Дошол полицаецот, го буди и му вели:
- Разбуди се, Цветко! Не си ти кола!
- Па, не си ни ти пајак - одговара Цветко.

Plavusa prasuva dete:
-Koe oddelenie si?
-Sesto
-E de be sedumsto..

Некој склеротичен старец седел на клупа во парк и плачел кога покрај него поминал некој друг човек и го прашал зошто плаче.
Старецот му рекол : имам 27-годишна жена што ме чека дома.
На ова човекот се зачудил и го прашал што има лошо во тоа.Старецот му одговорил:
Заборавив каде живеам!

Ристо и Блажо работат во колнијална продавница.
- Добар ден.
- Добар ден г-ѓо како можам да ви помогнам?

- Ми треба детергент за перење.
- Имаме голем избор, имаме Ariel, Persil, Fax....
- Многу сте љубезни г-не, мене ми треба детергент за перење на завесите.
- Тогаш ви го препорачувам да го земете Ariel хидроактив.
И во тој момент Ристо зема Ariel и Ajax и ги дава на г-ѓата.
- Но г-не, зошто ми е Ajax.
- Пааа, кога ќе ги перете завесите добро би било да ги исчистите и прозорите.
- Имате право г-не, многу сте љубезни, фала...
Блажо гледа и му вика на Ристо:
- Еј Ристо, секоја ти чест, сега јас ќе пробам.
После некое време доаѓа друга г-ѓа.
- Добар ден, како можам да ви помогнам?
- Ми требаат хигиенски влошки.
- Имаме голем збор, сакате обични или со крилца, сакате за слабо или за јако крварење, ноќни или дневни, Always или Libresse...
- Добро дај ми Always со крилца за нормално крварење.
Тогаш Блажо зема Always и Ajax и ги дава на г-ѓата.
- Г-не, јас не барав Ajax.
- Знам, но кога не можете да се е*ете, можете барем да ги исчистите прозорците!!!:pos2:

Професоре, имам некое лошо претчувство дека син ми нема да го положи вашиот испит...
-Ајде да се обложиме во 100 евра оти ке положи.:pipi:

Плавуша: Злато колку си сладок, ке те изедам!
Полицаецот: Срцка ај не јади гомна!
- Море ке му ебам тоа племето на тој шо ме турна!
Отишол Груевски кај берберот брицо да се подсрижи и како што е редот почнале муабет и брицо го прашува абе Коле се плашиш ли од Бранко Црвенковски, а овој одма, ма каков Бранко готов е тој нема што да се плашам, па го прашува а од Фрчко се плашиш ли а овој каков Фрчко кој е тој Фрчко, па го прашува а од Тито се плашиш ли а овој одма, каков Тито ние го растуривме Тито тој повеќе нема ништо, па го прашува а од Бранко Црвенковски се плашиш ли а овој малце лут абе каков Бранко нели ти кажав еднаш нема ништо тој, брицо продолжува а Коле од Андов се плашиш ли а овој одма каков Андов тој нема веќе партија му ја растуривме од него ќе се плашам, а од Ахмети се плашиш ли овој одма, ма готов е и тој на овие избори, па го прашува а од Манасиевски се плашиш ли, а овј абе каков Манасиевски и тој нема што да бара веќе готов е, и пак брицо го прашува а од Бранко Црвенковски се плашиш ли, и Груевски веќе многу лут му вика абе два пати ти реков не се плашам и не ме прашувај веќе за него, што си запнал толку од никој не се плашам па ни од него,,, и тогаш брицо му вика абе Коле кога ке ти го спомнам Бранко само од него косата ти се крева нагоре и многу ми е полесно да те шишам, а на другиве не реагираш му рекол брицо.

Вози батко Ѓордјија некој бесан мотор, Кавасаки, и улетуе с’с пуну брзину у чаршију, а оно гужва како на Пазар. Он кружи по чаршију, а Кавасаки брмчи.
- Има ли некој Кавасаки?
Вози се Ѓјордјија и дере се.
- Има ли некој Кавасаки?
Врти кругови, машина пишти, урла Ѓорѓија.
- Има ли некој Кавасаки?
И досади му на батка Генета, па му вика:
- Иди бегај бре Ѓорѓијо, ја имам исти так’в дома.
- Па кажи како се гаси мотор, сакам да застану.

Гене и Ѓоре поднапиени разговарав у кафану.

- Знаеш ли Гене, кој е најголем непријатељ на човека?
- Не … не знам бе Ѓоре, ајде кажи ми.
- Ракија бе другар, ракија! А пошто непријатељ мора да се уништи, дај дете још по едну, па да наздравимо!
...
- Ај живели!
- Ааај, да смо живи и здрави!

У друштво збори се за болести, за болни, неболни, заразни, незаразни, смртоносни болести, како и онија с’с кои шовек може да се навикне да живи.

- Што ме мене тој интересира – кажуе Илија. Ја највише гу сакам онуј болест што се вика склероза. Ем ништо не те боли, ем увек чуеш нешто ново.

Идат Македонец,Русин и Американец во базен и секој пред да влезел мора да кажел со што сакал да биде пун базенот.
Иде прв Макединецот и рекол
-Сакам жени.И базенов одма полн со жени.
Втор иде Русинот и вика
-Ја сакам водка.
И базен се полни со водка.Американецов таман да се фрли се линзува и вика
-Оу шит!:vozbud:

Иде жена на гениколог и вика абе мораш да ме направиш да бидам невина, утре свадба правам и докторов вика ок, нема проблем!
После 2-3 дена оди жената и вика:
- Леле докторе, крв на секаде маж ми сигурен е дека сум невина!
Докторот вика:
- Епа ај легни сеа да го извадиме жилетот!:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom