Ви се случило ли некoгаш фризерот да ве "осакати"?

• Креатор на темата Креатор на темата SNooPy
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа сите 2ка и нема осакатување.За 2ка да те ишиша не треба многу да знае :)

Ti mu vikas ostaj ja malku po dolga ... On bric ke ti udri , pa posle koga ke se vides bozeee ...

ха ха не еднаш ,колку солзи иам пролеано од тие фризери :pos2:

Бев еднаш понеделник да се шишам а фризерот се направил камен за викендот и да не зборам како успеа да ме уништи па од тогаш реков понеделник никако не идам да се шишам

Ме осакати последниот пат, претера со шишањето, и еве веќе 3 месеци косата ми е нонстоп врзана.:(

si odev 5-6 meseci osakatena vo kosata,pa zatoa ja nosev vrzana poveke,a kaj taa frizerka ne se vrativ nikogas poveke

Па да и то повеќе пати по ред..Прво ме упропасти една фризерка ептен ме скрати а и реков малку..Па после некое време пак појдов кај истата со надеж дека немат да ја направи истата грешка ама за жал повторно ја направи..Потоа појдов кај една друга и таа наместо да ме направи право таа на степени значи и таа ме промаши..:tapp:.Катастрофа..Па сега за сега ќе размислам кај која да одам...

Пред неколку посети на фризер..таа дефинитивно ме осакати..и викам со степен ама не многу јак..и она да разбрала обратно со јак степен..косата ми беше ужас..и неколку месеца морав со шноли да ја факам за да не се забележи грешката

Леле лош спомен. Си имав убава голема афро фризура и тој берберот глуп ме ишиша како нокшир и од тогаш не идем на бербери. Строго кај фризерки :kesa:

Ми идеше да му ги набием ножичките у гз :pos2:

Ми се случило и тоа двапати, одма ги сменив фризерите. И сега третиот, фала му на раката, сеуште не ме осакатил.:kesa:

Ме има осакатено.. едниот бакенбард поголем од другиот :nesvest:

уф и тоа како ме имаат осакатено, ама сега одам само кај една иста фризерка од која сум многу задоволна и секогаш ми ја прави косата каква што сакам. :helou::helou:

да ме имаат осакатено онака малце од едниот крај малце од другиот цекај тука е нерамно и ме ишишадо раменици ама сеа пак ми пораснааа негде над лактовите :je:мн ми е убаа мазнааааа

Пред едно 3-4 години отидов кај една по препорачка на мајка ми(само таа може да ми најде некоја таква утепана фризерка). Ме прашува таа до каде да ти ја скратам косата и јас и викам до рамења. Оваа кога фати да штрапа со ножиците ми ја донесе косата до уво и уште ми вика : "Не се секирај, уживај". Како бе да уживам, ми ја иштрапа цела коса.
Не отидов на фризер 9-10 месеца додека да ми порасна, па тогаш дознав за еден друг многу добар фризер(брат на ^^магде^^ од форумов) и сега само кај него одам. Ама на фризер од мрза одам еднаш на 4-5 месеца, не обрнувам внимание на косата, во репче ја носам.

Хахаха Мн Пати Ме Унаказиле и После Дома Има Скандали .. Хахаха Мн Залам За Коса.. :@ ufff .. Али Пак Идам :(

Последниот Пат Топ Ми Ја Направија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom