Ви се случило ли некoгаш фризерот да ве "осакати"?

• Креатор на темата Креатор на темата SNooPy
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се има случено, јас му викам на фризерот: Сакам најкраткиот дел да ми е до рамена, а тој ме сватил као најдолгиот да ми е до рамена и ме оскати во вистинска смисла на зборот! Сва среќа шо брзо ми расти косата .

Se desi ednas idam kaj eden mlad decko mu objasnuvam so kako i pocnuva da sisa i vo isto vreme si pravi moabet za vo kladilncia ma skors me utna setase,1 pa 2 so toa masinkata

uf da i odma si kazuvam so me maci so ne mi se sviga,se karam i baram da me sredat,a poso bratuced mi e stalno me dosredue ednas mu se ima deseno da me utne i toa bese pokolj,a ednas edna guska i srce me bolese.A na drugarka mi stalno i se desava pa posle toa ne iskaca 2-3 dena dodeka se smiri od placenje i da se pomiri so faktot deka ja zeznale(povtorno):)

Mi se ima sluceno.Dotogas redovno se strizev kaj taa frizerka,po preporaka na edna drugarka,ama togas neznam so i bese.Ubavo i objasniv kakva frizura sakam,a taa ne samo so ja utna,tuku i me istrizi premnogu kratko.Koga si pojdov doma placev i majka mi 3 sati me ubeduvase deka ne mi e tolku losa,ama jas ne mozev da se smiram,doziveav nerven slom:ija:.Od togas gi menuvam frizerkite,ama vo nejziniot salon ne planiram da vlezam nikogas.:bip:

До сега не ми се случило некакво фијаско со фризурата...но ми се случило Јас да ја промашам бојата за фарбање па да ми излезе некој нијанса посветла:icon_lol:

Ми се случило само еднаш но не беше толку страшно не се примеќаше

Mi se ima sluceno mnogu pati kako na primer ima eden frizer koj e malku gluv i koa mu kazav da me skrati malku toj naprai luster od mene :))):bip:

Ми се има случено лоша фризура да ми напраи ама не било трагично тоа,се средувало секогаш многу брзо!

Ми се има десено, али бев помала и не ми беше многу гајле, ко машко ме напраија али порасна.....се сеќавам дека требаше должината да ми биде до рамена,а ме ишишаа до уши...греотка...година дена не се шишав! Сеа да не се урочам ми се нема десено, некад шишките ми ги шишаат повеќе од што треба, ама растат брзо.....од тогаш кога ме искастрија не идам кај било кој фризер!

Да, не знам колку години имав. Накај 8-9 . Идев секогаш кај еден фризер и ме шишаше некоја итаљанска фризура. Али не беше тој на работа и отидов кај друг. Му викам на тој знаете да шишате итаљански. Тој ми вика не бе дечки виетнамски само знам. Јас му викам ок, нема везе шишај ме. Кога ми бапна машинка, катастрофа ме направи :(

n e mi se desilo od frizerot tuku od samiot sebe!!!! :) btw momentalno siskite mi zabeguvaat na krivo :))))))))

не да ме има средено абе две недели главата ми светеше ко црвена ламба од тоа машинката. маме му е.ам негово глупаво :angry3:

mi se desilo... ednas od ednata strana me izret4i mnoogu, a od drugata skoro i4, i mi se 4udea dali sum se sisala namerno taka:lud:

Oo ne ednas :) ...to najcesto se slucvase oti jas ne znam so sakam konkretno ama se se vrakase na mesto;) Sega nameravam letovo da napram nekoja pogolema promena pa ke vidime:)

Како помала коа носев (тогаш модерни) шишки се деси да отидам кај некоја unknown за мене фризерка и ми праеше некои бош муабети и цело време се смееше и коа глеам..хахах ахаха готова си и шишка 1цм..:ija:..затоа сеа си идам само кај проверена да знам шо да очекувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom