Ви ги крадат, ги губите или ги расипувате мобилните телефони?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
На брачеда ми и падна Nokia 6230i во вц школка, ама ШКОЛСКА, нечистена од памтивек, и го извади телефонот СО РАКА. Го однесовме телефонот на сервис, ама не кажавме во КАКВА вода е паднат. И после викат сервисерот, ево го телефонот, работит, и МИРИЗБАТА појќе ја немат... ние срамој :kesa:

Fantom_oh напиша:
На брачеда ми и падна Nokia 6230i во вц школка, ама ШКОЛСКА, нечистена од памтивек, и го извади телефонот СО РАКА. Го однесовме телефонот на сервис, ама не кажавме во КАКВА вода е паднат. И после викат сервисерот, ево го телефонот, работит, и МИРИЗБАТА појќе ја немат... ние срамој :kesa:

:pos: :pos: :pos:

Fantom_oh напиша:

Хехехехе... леле... па не ни рече дека нема веќе миризба... ц ц ц:nenene:

Stef:] напиша:
mene do sea mi imaa ukradeno 4 telefoni od koi 2 mi se vrateni a imam doma 10 rasipani tele foni od koi eden od niv e p990i i nokia n70
Hehe zosto da ti sedi p990 taka , daj mi go mene!!!Onaka ke go gledam samo...:pos2:

Fantom_oh напиша:

не ме дупи? го памтиш името на сервисот да мавам малце сеири ако ми се поблиски колеги?

хаха... мене ми имаат доагано паднати во клозет телефони и после тоа за да не смрдел телефонот чоекот го стаил у када со сапун да го измие... хаххааа....

Имав еден Нокиа 2200 мислам и кога бев во такси ми паднал ппосле кога сфатив дека тамо ми паднал појдов кај таксистот и ми рече дечко јас незнам нишо од то. И така после една недела случајно влегувам во траксито и го гледам таксистот со Нокиа 2200 :(

Stef:] напиша:
mene do sea mi imaa ukradeno 4 telefoni od koi 2 mi se vrateni a imam doma 10 rasipani tele foni od koi eden od niv e p990i i nokia n70

расипани... кхм.. си се обидел да ги понудиш за делови во некој сервис? мислам толку скапи модели сигурно нема да добиеш испод 3-40 евра по телефон, бољи извади си некој денар одколку дома прашина да ти збираат.
п.с. ако се здрави дисплеите само на сониериксонот П990 180/200 евра можеш да му извадиш.

Martin$ напиша:
Имав еден Нокиа 2200 мислам и кога бев во такси ми паднал ппосле кога сфатив дека тамо ми паднал појдов кај таксистот и ми рече дечко јас незнам нишо од то. И така после една недела случајно влегувам во траксито и го гледам таксистот со Нокиа 2200 :(
И што му рече? Си го побара назад телефонот?

Martin$ напиша:
не постои нокиа 2200.
можеби ти била некоја од следниве модели.
3200
3210
3220
3250
2110
2100
2650

Bada Bing! напиша:

пффффф :tapp: :pos: :pos: имам 2 вакви тука. ова е 3310 плоча само со инфраред и не работи на сим картичка, овие се за америка сателитски телефони.
детето сакаше да каже дека случката во америка му се десила или во Македонија, ако е у Македонија телефонот не му функционирал.

Necrophilia напиша:
не ме дупи? го памтиш името на сервисот да мавам малце сеири ако ми се поблиски колеги?

хаха... мене ми имаат доагано паднати во клозет телефони и после тоа за да не смрдел телефонот чоекот го стаил у када со сапун да го измие... хаххааа....

Како да не го памтам, за секој дефект на телефонот таму одам - ЕВРО во Охрид

Али овај во ЈАВЕН ТОАЛЕТ беше паднат, замисли ја состојбата на WC школката

евро, кхм.. не се знам со тие, а имаш видено една мобилара Ротонда? хаххааа се знам со газдата мислам дека пред некој месец ја затвори...

Fala Bogu do sega mi se nema sluceno nekoj da mi ukrade mobilen,namerno ne gi rasipuvam,i nemam navika da gubam mobilen,sto da pravam koga sum premnogu odgovorna licnost!:music3:

Имав Siemens A52 и ме служеше 2-3 години, моиве ми го купија негде 2004-та година и тоа они си го одбрале, без да ме викнат мене да си одберам мобилен, и така го служев 3 години.
Последниве 6-7 месеци а и више телефонот почна да зеабава, ми се исклучуваше кога ми ѕвонеа од Cosmofon или од фиксен телефон, не работеше алармот, т.е. си работеше но музиката за ѕвонење не ѕвонеше, се укочуваше на моменти софтверот и такви тракатанци и веќе плачеше за нов и последниве недели си играв фудбал со него, го трескав од земја кога немаше да ме разбуди алармот а сум требал да станам рано, или кога ќе треба да ми се јави некој а ќе ми се исклучи телефонот и така и умре.
И пред некој ден си купив Sony Ericsson W700i и добро ме служи и си го сакам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom