concrete
alte Esel
А дали знаете под кое име ќе влезиме во НАТО ако грција не стави вето???Јас знам ама грозно ми е да го кажам.:nesvest:
aj ne se femkaj...KAZUVAJ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А дали знаете под кое име ќе влезиме во НАТО ако грција не стави вето???Јас знам ама грозно ми е да го кажам.:nesvest:

А,фискална?Ништо.
Е не се нормални им ебам крв татарска.... какви пациенти!FYR Macedonia да не речам FYROM.:nesvest:aj ne se femkaj...KAZUVAJ...![]()

100-на приврзаници на Каракачанов протестираа носејќи транспаренти на кои пишуваше: „без правата на Бугарите во Македонија нема НАТО и за Македонија без Бугари нема место во Европа“.
Е не се нормални им ебам крв татарска.... какви пациенти!
Господе Боже :pop:
И они сеа да не сакаат да го пукаат за права?:icon_roll:
Двајца без тројца се, не им стега да припукаат:kesa: ... иначе интересни им се пароливе.. пази..
“ За Македонија БЕЗ Бугари во НАТО нема место“
Значи треба да ги створиме..да ги измислиме хаххах ова само ТАТАР може да го смисли.. уште неможам да се изнасмеам, интелектуално импотентна нација се без двоумење.
Па со тоа самите си прават шах - мат.
За Македонија без Бугари во НАТО нема место.Што значи дека моментално нема Бугари и дека они бараат да се истакнат Бугари,што автоматски значи дека признаваат дека не сме ист народ.Е сеа и сама не се сфатив што пишав ама нема веза.
Во секој случај,за глупи,глупи се.Од кај они мочковци низаедни си зимаат за право да поставуваат услови?Дебили се стварно еј.
100-на приврзаници на Каракачанов протестираа носејќи транспаренти на кои пишуваше: „без правата на Бугарите во Македонија нема НАТО и за Македонија без Бугари нема место во Европа“.
Е не се нормални им ебам крв татарска.... какви пациенти!
Да ти ибам татарите:pos2: