Весникот „Вечер“ со крајно идиотска насловна страница (FAIL)

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Локација
Штипсбург
http://www.fail.mk/mk/kolumna.asp?reden_broj=1365

Дента кога умре новинарската етика! (18+ содржина)

Насловната страница на утрешниот број на Вечер - доказ дека во Македонија има водени лудории со наслов „Новинарство без граници“ (на здрав разум). Предлагаме наредна година нобелот за мир да оди кај Вечер.
fail-mk-denta-koga-umre-novinarskata-etika.jpg

[\SPOILER]

Браво за уредникот :DD

Edit by Crazy in Love: Заради +18 содржината го ставив во спојлер.

Редно беше и ова да се појави во јавност - ПОЗДРАВ вечер!! ..
Што било она на секое кога се спомуват геј бракови, геј паради гледаме двајца мажи по костуми и се смешкаат, на парадите гледаме машки облечени во розево - полуголи, по танга ама никако малата ублика да сфати што е баш тоа во тоа поентата....па редно беше да им се претстави на цела јавност, стари, млади, мали дека Геј брак, Геј пар, Геј парада, Геј, геј, геј, геј,геј - ти е ПЕДЕР.

И секако кога се сами го прават ова....

Позз до Вечер :)

:pos: Леле нетокму! Сигурно Латас од архива им ја извадил сликава.

Јас би одел со тоа дека сликава ја прикажува симбиотската поврзаност меѓу Вечер и Владата. Вечер е во заден дел од сликата.

Appeal to ridicule
This is a rhetorical tactic that mocks an opponent's argument or standpoint, attempting to inspire an emotional reaction (making it a type of appeal to emotion) in the audience and to highlight the counter-intuitive aspects of that argument, making it appear foolish and contrary to common sense. This is typically done by demonstrating the argument's foundation in an extremely absurd way or by presenting the argument in an overly simplified way.

Остаjте ме да поуживам во моментов додека водиме со 1 гол разлика! Сликава може да почека !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom