Верноста, некогаш - би издржале ли сега

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Другарче едно беше во странство на не толку долго време па девојка му ја остави во ск да го чека.
Иначе момата беше уба така надарена и си го имаше муабетот со машкиот пол онака добро. Кога се врати дечкото повторно во Ск уште првиот ден ја прашал:
-Mаче ај реално сеа без да ми се праиш на три ипол.. со колку души се испочука дур ја рмбав ко коњ ?
Сепак зависи и од личноста...како и сега така и на времето, само можда сеа сме малце по ''модерни''.

Мене не ми е јасно зошто скоро секогаш кога се зборува за верност се спомнуваат само девојките.
Демек само тие имаат обврска да бидат верни?
Еве Анчо спомнува чекање година-две, па ме интересира колку од маживе што кукаат дека веќе нема верност би чекале толкав период?

Мене не ми е јасно зошто скоро секогаш кога се зборува за верност се спомнуваат само девојките.
Еве Анчо спомнува чекање година-две, па ме интересира колку од маживе што кукаат дека веќе нема верност би чекале толкав период?

Ќути, ребро мое...

И јас би чекала. Сега дури и полесно е со интернетов со скајпови и камери за разлика од порано со писма.
Тој што има проблем со вербата и довербата во другиот ќе ја има и на блиску.

Ја денес во ова време слабо стојам со довербата , ја ќе верувам ама ипак би проверил за секој случај .

Другарче едно беше во странство на не толку долго време па девојка му ја остави во ск да го чека.
Иначе момата беше уба така надарена и си го имаше муабетот со машкиот пол онака добро. Кога се врати дечкото повторно во Ск уште првиот ден ја прашал:
-Mаче ај реално сеа без да ми се праиш на три ипол.. со колку души се испочука дур ја рмбав ко коњ ?
Сепак зависи и од личноста...како и сега така и на времето, само можда сеа сме малце по ''модерни''.
Me интересира кој е одговорот? :D

Заклучок од темава, сите жени на форумов се верни дур до гроба.
Ами ко така ние од машкиов пол со кои жени се лупаме?! Од Јупитер да не ги носиме?

Ами ко така ние од машкиов пол со кои жени се лупаме?! Од Јупитер да не ги носиме?

Гарант со некои од друг форум ама лажат дека се од овој... :свиркам:

Не се сите женски исти, зависи на кои(какви) налетувате:)

Ја уште ја чекам мојава. Нејќе ни да се упознаеме.

шо знам,дечково ја ипрајќа девојкава а таа си зема такси и оди се лупа, па замисли да не е тука да го чека од некаде ....:drk:

И мене ме интересира колку биле.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom