VELUX EHF Champions League (општа тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои ЛШ 2020/21 ако го дочека крајот?

• Вкупно гласачи
    34
Порто-Фленсбург 28-27 победа во последната сек од пенал.
Митрески феноменален,влезе последните 15 мин и им донесе победа.

бадијала игра Вардар 7 на 6 кога лево крило стои умртвено а се примаат дузина голови...

Шо треба дополнително да се инсталира за да се гледаат преноси на ЕХФ страната ?
Направив акаунт, повторно не сака, на 24ракомет еднаш се сеќавам имаа објавено дека треба дополнително некој програм за да се гледаат преноси, плус акаунтот, има некој регистрација таму ?

Шо треба дополнително да се инсталира за да се гледаат преноси на ЕХФ страната ?
Направив акаунт, повторно не сака, на 24ракомет еднаш се сеќавам имаа објавено дека треба дополнително некој програм за да се гледаат преноси, плус акаунтот, има некој регистрација таму ?
Порано функционираше со хола анлокер или така нешто се вика,екстензија за браусерот.Ја инсталираш ја стартуваш и ставаш некоја земја како на пример Британија и ги даваше сите преноси,сега не сум пробал откако ги направија акаунтиве...

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Страшна партија на Де Варгаз :bravobe:
Мем е ракометниот Леброн, неверојатна атлета.
Макуц изигра јако на крај кога беше потребно, голем талент, опасна е Барса пак, иако се ослабени за разлика од минатата сезона, тоа беше перфекција, дрим тим.

na poluvreme ne samo Vardar, i PPD vodi so Montpelje, 13:12, prašanje što e kako e podobro za Vardar, koj od niv da pobedi ?

turcite pak go davaat Vardar
https://netsportv86.com/#
Автоматски споено мислење:

стадионот полн, маски нема, исто како пред корона, само зад голот на Сегед не е полно
Автоматски споено мислење:

не сум приметил, вчера

Motor 29-27 Veszprem

Последно уредено:
Загреб го доби Мешков и му се доближи на Вардар, така да до крај нема да се знае ништо..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom