Велосипед или скутер

• Креатор на темата Креатор на темата Black Rose
  • Време на започнување Време на започнување

Велосипед или скутер?

• Велосипед

Гласови: 81 62,8%
  • Скутер

Гласови: 48 37,2%

• Вкупно гласачи
    129
Дефинитивно ТОЧАК, најекономичен е

lol, повеќето Точак, сеа овие последниве скутер, па и поголемо - мотор, абе како што прочитав претходно, Точак Рулз. :)

Sanka lol Ne be brat zemi si scooter da te vidit gospod i do kladilnica ke si ojs i vamu i tamu zkaon no comment

Велосипед. Поспортски е.

Купи си моторче бркни си девојче :pos2::pos2: Скутер дефинитивно

Зависи за каде. Јас пр. и скутер и велосипед ке треба да ги туркам. Живеам на рид (Баиро во Битола) улицата е коцка и ретко кој скутер качува нагоре. Значи (од двете полесното) велосипед СО ДОБРИ КОЧНИЦИ (за надолу)

SCORPIO__20 напиша:
Купи си моторче бркни си девојче :pos2::pos2: Скутер дефинитивно
абе море, ова не ти чини! зар материјалистки ќе бркаш? да купам скутерче за девојче? фати го и без тоа да те видам -)
ако иам скутерче, заради мене го имам, а не да остварувам некакви цели со него. и шо праиме ако ти се расипе и нема поправање?

Скутер, дека побрзо е, не се замараш...
А точак за тие што сакаат рекреација и малку вежбање.

Точак,нормално.Еколошки е,не плаќаш гориво,ем ќе се олесниш себеси.Едно MP3-че и правац на кеј!

Abe edno vreme sakav skuter ali sea iam tocak i se otkazav od skuter!! bolje e cel den si go vozam se rekreiram i se razvivam!! Ziveam vo zdrav duh! znaci spored mene bolje e TOCAK!

Велосипед или точак-како сакате!
Ефтино,здраво и само за своја душа!

Дефинитивно повеке сум велосипед,затоа сто е по рекреативно и позабавно.Најди си некое другар4е/другарка и фурај на стаза на кеј...

ja prvo bi izbral tocak,ama ako nekad treba da idam podaleku bi idel so skuter,taka da i dvete da gi imas top

Скутер. Не се напрегаш физички толку многу. + побрзо е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom