Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека не е вака. Имаше и нешто оцет во водата се ставаше. Ај ќе прашам и ќе се разјасни дилематаПостапката за вапцање јајца со кромид е следнава: јајцето се обвиткува со лушпите од кромид (не цело, само на определени места) и се става во чорап ( поможност оние женските што се проsирни) и потоа се става во боја да се вари![]()
При секое вапцање се додава оцет во тенџеретоМислам дека не е вака. Имаше и нешто оцет во водата се ставаше. Ај ќе прашам и ќе се разјасни дилемата![]()
Колку што знам, оцет се става за кога ќе биде офарбано јајцето, да не ,,пушта боја,, по рацеПри секое вапцање се додава оцет во тенџерето![]()
Оцет се става за да се раствори површинскиот слој од јајцето и поубаво да фати бојата.Колку што знам, оцет се става за кога ќе биде офарбано јајцето, да не ,,пушта боја,, по раце
Можда погрешно сум разбрала![]()
Aко ти се бели јајцата затоа ти искача розеваПрегледај го приврзокот 89739
Каква боја користите гледам убава ви е црвената боја, кај мене е розева.![]()
Не се бели а и истата е боја е и кај мене со слонче е сликата на неа.Aко ти се бели јајцата затоа ти искача розева
Јас користам танимак со години и стално ми искачаат ко шо треба