Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
На фејзбук го нема ги прашав на месенџер ваљда ќе го пишат.Ако прашам у бутикот за бројот на газдарицата шо помага со биоенергија би требало да го дадат.Фала брат мислам дека ќе го најдам не се мачи да вртиш по градот да не ти отварам работа.

076-421-045.
Ovoj broj go najdov na internet.

076-421-045.
Ovoj broj go najdov na internet.
Го најдов и нејзиниот број ми го пишаа на месенџер ама поради постот не работела сега.Фала инаку шо се помачи.

Последно уредено:
Добри места за кафе и јадење? И дали има во близина паркинг да ја оставам колата на сигурно, не на сред пат?

Добри места за кафе и јадење? И дали има во близина паркинг да ја оставам колата на сигурно, не на сред пат?

Mari samo, najnov lokal za jadenje i pienje.
Vo Bodega ne e loso, i Da Vinci.
Parking imas sekade kade sto ke posakas bidejki e besplaten.
Samo gledaj da ne se parkiras na trotoar ili pesacki.
Gledaj vo redot drugite koli kako se parkirani i ti taka.

На кое основно била нападната директорката од страна на албанци?

Има ли некој звонарки или каде би можел да најдам? Фала

Некои викаат дека бил многу постар, иако личи за 15-16 год. :rolleyes:
Нема 15-16 тоа сигурно инаку викаат татко му го тепал многу како мал.Не знам за другите ама мене ми е досаден.Ама заштитен знак е на Велес.

Нема 15-16 тоа сигурно инаку викаат татко му го тепал многу како мал.Не знам за другите ама мене ми е досаден.Ама заштитен знак е на Велес.

Мирно дете е сега за сега, кога ќе потпорасне да не го напикаат во бељи само.

Фраерот е Живко Лазов, син на Горан Лазов... Не е прв пат ова, на домашна посета од брза помош, го гаѓал шоферот со пепељара зошто многу каснеле. Иначе легендава бил комерцијален директор во Благој Ѓорев и тоа со купена диплома. Побогу децо... Затоа државава ја снемува.
https://m.kajgana.com/obvinitelstvo-vo-veles-istrazhuva-obid-za-ubistvo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom