Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
на мој братучед му украдоа акумулатор на тој реон пред извесен период..затоа прашувам дали си сигурен дека се они за ако ги види да превземе некои мерки :D

Оној што украде 120 ќебапчиња и неколку литри вино доби 6 години ќорка, а овој што ги и украде 12 месингани плочи од Костурница 3 години. Е.ав.е правдата и Вие што ја делите. Колку си поголем криминлец помала казна добиваш во оваа руина од држава,

Оној што украде 120 ќебапчиња и неколку литри вино доби 6 години ќорка, а овој што ги и украде 12 месингани плочи од Костурница 3 години. Е.ав.е правдата и Вие што ја делите. Колку си поголем криминлец помала казна добиваш во оваа руина од држава,

Velija Ramkoski gazdata na A1 oti ne platil danok od 2 miliona evra go lupnaa 13 godini robija, a Blater i Platini vo fudbalot proneverija 8 milioni evra i dobija samo suspenzija da ne se mesaat veke vo fudbalot,nikakov zatvor.

Де уште еднаш повтори
Ke bides ljubezen da zines da ti povtoram :drk::D Btw ti da ne si onoj individualniot zemjodelec od recani koj sinoka go kupil domainot zbogumnikola.mk i posle oni kromidcinja sadele sve Akerista u pm hahahah.Na tvoe baranje Nekni pak se tepaa vo skorpion ama sega po direktiva od zuta kuca gi napadnale gostive od srbija sto gi donel deckovo,imalo mazi so mazi zeni so zeni,odnosno magaricite od ergelata na calo balo sto po cel den cekaat musterii tamu

е кој од жолта куќа тоа не те разбрав и кои се магариците од ергелата, и кои се гостиве од србија.
не сум никаков земјоделец, што се збуни

E како ништо,ја продадоа Порцеланка

Здраво Велешани, ми треба инфо дали некој од вас знае да се издава еднособен стан во Велес ?
Инфо можете кај мене во порака.
Фала однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom