Па не мислам да им правам реклама...само ќе напоменам спрема Трговски!!А каде тоа е 150 денари за пострижување?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не мислам да им правам реклама...само ќе напоменам спрема Трговски!!А каде тоа е 150 денари за пострижување?
Bojco...чим си доктор фаќај патот за Deutschland.....овде нема леб за лекари и инженери...150 denari??? brzo ke ostanat bez rabota, javete se kaj maticniot doktor, kazete mu deka ne ste podvizen ili deka vi e mnogu loso, domasnata poseta ke vi ja naplatat 100 denari. Vi garantiram, rabotev kako maticen i tolku im naplakav, 6 godini plakav po 1200 evra godisno, baska kirija, baska pat, baska ucebnici, baska so treba da odgovaram ako ti stane nesto. bilo kakva reakcija...alergicna reakcija, ednakvo na zatvor...e sega za ednas da me mine so masinkata da mu dadam 150, epa...neka ne im bide posle kriv branko ili gruevski ili drzavata necini ili ke begam germanija. tolku imam da kazam
Има ли кожен лекар во велес?
Само петок доаѓа докторка од Скопје која во меѓувреме и обучува една наша млада..
Мора на закажано така? Да знам дали е подобро до Скопје да се оди или да чекам тука.
Леле ...знаев дека ти прва ќе се јавиш, дури сакав да те обележам на постов. Барем ти го разубавев ли денов?Женава станува мој идиол!Фак ауторити!
Ја носеле на психијатар бе! Ќе го уништат човечното во тебе, не те сметаат за живо битие, те понижуваат на секој можен начин и на крај и будала ќе те направат, затоа што си изреволтиран од нивните постапки.
Леле ...знаев дека ти прва ќе се јавиш, дури сакав да те обележам на постов. Барем ти го разубавев ли денов?
Не затоа што ти си онлине, штом е анархија ќе се јавиш веднаш!Why? Because i have no life and i'm always online?
Сериозно, секогаш ме радува кога ќе чујам некој да реагира на оваа неправда. А дали реакцијата ќе роди некаков плод, тоа е веќе друг муабет.