Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
150 denari??? brzo ke ostanat bez rabota, javete se kaj maticniot doktor, kazete mu deka ne ste podvizen ili deka vi e mnogu loso, domasnata poseta ke vi ja naplatat 100 denari. Vi garantiram, rabotev kako maticen i tolku im naplakav, 6 godini plakav po 1200 evra godisno, baska kirija, baska pat, baska ucebnici, baska so treba da odgovaram ako ti stane nesto. bilo kakva reakcija...alergicna reakcija, ednakvo na zatvor...e sega za ednas da me mine so masinkata da mu dadam 150, epa...neka ne im bide posle kriv branko ili gruevski ili drzavata necini ili ke begam germanija. tolku imam da kazam

150 denari??? brzo ke ostanat bez rabota, javete se kaj maticniot doktor, kazete mu deka ne ste podvizen ili deka vi e mnogu loso, domasnata poseta ke vi ja naplatat 100 denari. Vi garantiram, rabotev kako maticen i tolku im naplakav, 6 godini plakav po 1200 evra godisno, baska kirija, baska pat, baska ucebnici, baska so treba da odgovaram ako ti stane nesto. bilo kakva reakcija...alergicna reakcija, ednakvo na zatvor...e sega za ednas da me mine so masinkata da mu dadam 150, epa...neka ne im bide posle kriv branko ili gruevski ili drzavata necini ili ke begam germanija. tolku imam da kazam
Bojco...чим си доктор фаќај патот за Deutschland.....овде нема леб за лекари и инженери...

Мора на закажано така? Да знам дали е подобро до Скопје да се оди или да чекам тука.

Мислам не требаше да се закажува, јас летово бев кај матичната и она само ме препрати. Гледај само оди порано во петок оти иде само еден ден (петок како што реков) и гужва има ептен многу, види во колку саат почнува и биди си меѓу првите..

Има ли некој од челновиве на форумов информации за фирмава "ВЕЛДИНГ ИНЖЕНЕРИНГ",Велес
Секоја информација е добредојдена.....

Жена истури кофа со човечки измет во зградата на судот во Велес
Регион - Велес
Вторник, 03 Декември 2013 13:29

Цела кофа со човечки фекалии утрово, истурила во ходникот на самиот влез во велешкиот суд 47 годишната Марија П. од Башино село. Тоа се случило штом судската полиција ја отворила влезната врата на институцијата.
Марија се обидела да избега но била сопрена и задржана од дежурниот судски полицаец. Случката била пријавена во полиција од каде интервенирале, ја однеле на сослушување во станицата и сега и подготвуваат прекршочна пријава според законот за јавна чистота.

По случката судот го затвори главниот и во зградата сеуште се влегува преку спореден влез. Повикано е лице од одделението за комунална хигиена на градското комунално претпријатие кое треба да го исчисти влезот во зградата на судот.

Марија П. се соочува со нов прекршок. Таа досега има изречена една условна казна а деновиве правосилна стана и пресудата на затворската во времетраење од една година затоа што на 19-ти јули со бензин ја попрска и се обиде да ја запали влезната врата на Основниот суд во Велес. 47 годишната башиноселка претходно се обиде да запали трафостаница на ЕВН и да исече бандера за електрична енергија во знак на револт кон компанијата која тврди дека е должник а жената спротивното дека никому не должи. Против Марија во судот во Велес се водат уште две истражни постапки. Судот чека психијатриско вештачење за пресметливоста на Mарија./Б.Н

Женава станува мој идиол! :pos: Фак ауторити!

Ја носеле на психијатар бе! Ќе го уништат човечното во тебе, не те сметаат за живо битие, те понижуваат на секој можен начин и на крај и будала ќе те направат, затоа што си изреволтиран од нивните постапки.

Женава станува мој идиол! :pos: Фак ауторити!

Ја носеле на психијатар бе! Ќе го уништат човечното во тебе, не те сметаат за живо битие, те понижуваат на секој можен начин и на крај и будала ќе те направат, затоа што си изреволтиран од нивните постапки.
Леле ...знаев дека ти прва ќе се јавиш, дури сакав да те обележам на постов. Барем ти го разубавев ли денов?

Леле ...знаев дека ти прва ќе се јавиш, дури сакав да те обележам на постов. Барем ти го разубавев ли денов?

Why? Because i have no life and i'm always online? :icon_lol:

Сериозно, секогаш ме радува кога ќе чујам некој да реагира на оваа неправда. А дали реакцијата ќе роди некаков плод, тоа е веќе друг муабет.

Why? Because i have no life and i'm always online? :icon_lol:

Сериозно, секогаш ме радува кога ќе чујам некој да реагира на оваа неправда. А дали реакцијата ќе роди некаков плод, тоа е веќе друг муабет.
Не затоа што ти си онлине, штом е анархија ќе се јавиш веднаш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom