Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно? :)

Зошто во Скопје е катастрофа, па за не се за*бам да тргнам а и таму исто време да најдам.

Зошто во Скопје е катастрофа, па за не се за*бам да тргнам а и таму исто време да најдам.

Дечко времево почна да се расипува, ке бидит невреме и ваму, боље седи дома не иди навака...
поззз

Дечко времево почна да се расипува, ке бидит невреме и ваму, боље седи дома не иди навака...
поззз

Кажи кој е крив за тоа! Кажи! веѓи1

Тоа дека е интераш и времево почна да плаче дека ќе изгубат пак утре :pos: невреме стана у пм ...

Ако сакаш слободно можеш да тргаш се среди пак малку од малку времево:)

Бев и ептен топло беше за разлика од Скопје. Потоа на бродот бев и таму добро времето. :)

Добар провод, како и да е. :wink:

Ќе биде утре весело кај нас......бугарски знамиња, песни, споменици ово оно:toe:

Ќе биде утре весело кај нас......бугарски знамиња, песни, споменици ово оно:toe:

Мене само не ми е јасно што прават нашиве кога ќе се соберат, ги окупираат спротивните страни на паркот кај што е пред Гимназија и ги гледаат, ако веќе ништо не правиш барем тргни се.. Татариве после ќе си направат филм демек и тие биле на нивниот собир..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom