Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Велес е колевка на уништувањето на колевката.
На одредени работи....
Да живее полуќелавиот со Здивот!

И обесените свински трупови во месарниците кои муви значат!

И обесените свински трупови во месарниците кои муви значат!

И едно расчеречено дисмантлментско торсо на меланхолична свиња кое гордо стои на куката во Сир Мес и ја симболизира глорификацијата на свинскиот род во нашиов град.

А, да, и мувите околу него.

Long Live Veles!

Цикс,таа нема ниту срце ниту црево ниту бубрег обесена на тоа чингелаќето наречено кука(:pos:)па да биде меланхолична. Јас повеќе би рекла дека е индиферентна,вкочанета,срамежлива девица:pos2:.
Абе сеа...Сир Мес. :pos::pos:

транспорт на месни производи од горната продавница на сирмес до долната кој нема видено многу пропуштил!
продавачот на моторче од 50 кубика доле кај нозете го става и го вози од едниот до другиот дуќан,а месото се влече по земја од страните и ја фаќа сета можна прашина по пат!

Цикс,таа нема ниту срце ниту црево ниту бубрег обесена на тоа чингелаќето наречено кука(:pos:)па да биде меланхолична. Јас повеќе би рекла дека е индиферентна,вкочанета,срамежлива девица:pos2:.
Абе сеа...Сир Мес. :pos::pos:

Пеер, тоа беше во контекст дека била меланхолична.
Па радикалниот песимизам, депресијата, кататонијата, летаргијата и меланхолијата резултирале со нејзино закачување таму.

Инаку, кога е веќе торсо неможе да биде меланхолично :))))

E како не може да биде меланхолично торсото,ами грбите што предизвикуваат,оние за кои ни физикална не помага,замисли како им е на тие луѓе(свињи),никогаш не можат да имаат торсо на Шварци или Хазелхоф. Ама добро,знаеш дека јас имам обичај се да направам да изгледа како да е живо а е...бајаги обесено :pos:
Знам бе Цики знам ...батали,остај тоа друго е битно :pos:
Ќе го размозгаме ова во друга прилика да не им се згадиме на луѓето. :)

Пеер, тоа беше во контекст дека била меланхолична.
Па радикалниот песимизам, депресијата, кататонијата, летаргијата и меланхолијата резултирале со нејзино закачување таму.

Инаку, кога е веќе торсо неможе да биде меланхолично :))))

И ти ли се оддаде на врзуење бе.
;)

И ти ли се оддаде на врзуење бе.
;)

Врзуење.
Уште едно уникатно Велешко влакно од збор на јазикот.
Бар само у Велешкиот каша-попара округ сум го сретнал како замена за "забегување."

Врзуење.
Уште едно уникатно Велешко влакно од збор на јазикот.
Бар само у Велешкиот каша-попара округ сум го сретнал како замена за "забегување."

Пеер, врзување е најчестиот термин кој го поседувам во вокабуларов.
Поликонотационен, се однесува на буквално се, на целото наше дејствување, реагирање, егзистирање, на секоја постапка, ситуација....

Врзуење владее пеер.

Пеер, врзување е најчестиот термин кој го поседувам во вокабуларов.
Поликонотационен, се однесува на буквално се, на целото наше дејствување, реагирање, егзистирање, на секоја постапка, ситуација....

Врзуење владее пеер.

Ама ретко кој знае да се изврзе на фундаменталниот велешки начин кој алтернативната нишка на терминот го налага бе пеер.Затоа врзуење како комерцијала ми е виножитен песимизам и нејќам да го гледам во вокабулар на лица повеќе од,да речеме....седум души.Изврзани во срце :)

Читаат баткиве од кајгана од други градови и шо ке си речат.. топилницава стварно удрила у глава маме, дај сменете бре тема!

Стварно бе, ќе си помислат дека сме ретардирани...
Лееле, ама сме глупи, не ни текна порано.
Благодарам, Гоццццццццццццццццццццццццццце, шо вака чесно ја развиваш свеста на твоите сограѓани...

Менувајте тема брзо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom