Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Ееееј стварно кажујте да знам дали да ве чекам утре после школо :)

Јас не знам што да ви кажам. Ви предложив друг ден, зашо утре стварно не сум слободна. Ако сакате соберете се и утре не ми е проблем.

Финтата е да се собереме повеќе....не е ради реда

Нема финти Неоне, пошо утре претежно с енашколо и со обврски луѓето, договараме следна средба петок или сабота.

ајде бе луѓе дај на женскиве еднаш нешто да им оствариме :kesa: а и мене повеке ми прија да биде за време на викенд

И јас сум од Титов Велес (: Вчера ми пишала la-loca, и дури сега ја најдов темава, а викендов ми е оукеј, само ако може пред време да кажете термин за да си ги испланирам останатите обврски...

И јас сум од Титов Велес (: Вчера ми пишала la-loca, и дури сега ја најдов темава, а викендов ми е оукеј, само ако може пред време да кажете термин за да си ги испланирам останатите обврски...
викаш ти си од ВЕЛЕС а.....па многу не имало бе :)

Хуманитарен концерт за помош на Надица ..

Време/датум: Четврток, 24 февруари · 19:00 - 22:00
Локација: Сала ,,Бели Мугри'' Велес

На концертот ќе настапуваат: Бени Шакири, Александар Тарабунов, Ноне Неделковска, Орхидеја Дуковска, Тринити Бенд, Балетско студио Анабела. Влез 50 денари (парите ќе бидат наменети за Надица Трајковска).

Картите може да се набават во Црвен крст Велес или на влез на денот на концертот.
Црвен крст во акција - Промоција на хумани вредности

Тим на проектот
Повторно до светлина

http://www.facebook.com/profile.php?id=1606897571#!/event.php?eid=196149243747429

Ви работи ли ФТП серверот? па почна да ќења кај мене...

Ја бел ден немам видено од ФТП недела дена уназад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom