Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
и така вечерва ја немаше бистата на бугарон,си ја прибрал.Поминав ја со екипа да видиме дали стои ама нажалост ја немаше инаку :duel::violent1:

и така вечерва ја немаше бистата на бугарон,си ја прибрал.Поминав ја со екипа да видиме дали стои ама нажалост ја немаше инаку :duel::violent1:
Инаку да ми простиш ама ке и се фаневте и на бистата и на драги.

Инаку да ми простиш ама ке и се фаневте и на бистата и на драги.
Хах, па никој нема ништо да направи, тоа е јасно. Кој е будала да гние за глупости? Некој фала ќе му рече? - Не би рекол...

така ти мислиш...

Ја како што гледам и мориња и ветрови почнаа да размислуваат....а некои од нив веќе и му се фанале...ин бистата,и на творот...

И како тоа бе УДБА имаме во бугарија ахахаха:pos2:

Овака вели драгче...Епаааа ако божидар димитров е од Удба тогаш и ЦЕЛА БУГАРИЈА СЕ СРБОКОМУНИСТИ:vozbud::pos2:

Туку како бе де на пописот на население да видиме чунки ТЕФТЕРО ШО ЌЕ КАЖЕ 65% македонци над 23% имаме албанци.тоа прави 88%,имаме Срби,Турци,Роми,+ бошњаци избегани од војната,тоа се останатите 12% и така имаме 100%.што не води до ЗАКЛУЧОКОТ-во Р. МАКЕДОНИЈА НЕМА БУГАРИ!!!!!!!!!!

ЕДИНСТВЕНИТЕ "БУГАРИ" ИМААТ ШИЗОФРЕНИЈАААА и Дуал персоналити ТРЕБА ПОД ХИТНО ТРЕТМАН пред да си наштетат сЕБЕси или на околината...

Имаме примери дека тие прават штети....јас велам една LOBOTOMY

+

83472820v7_480x480_Front_Color-White.jpg

Хах, па никој нема ништо да направи, тоа е јасно. Кој е будала да гние за глупости? Некој фала ќе му рече? - Не би рекол...

Ама кај се патриотитеееее???

Кај се мужиштата??

Најарно третман.

А на 6-ти остајте ги-игнор.

Исто и медиумиве треба.

Само неколку овластени лица да сликнат неколку фотки колку да се знае кои се и кој од нив од која болештина пати,до кој степен е па терапијата да биде соодветна:toe:

^ Каква болештина?
Бугарлукот колку што знам во нашава државичка не се третира како болест :)

Дадов јас предлог, одзимање на државјанство и право на имот, па нека се слика после кај чичо Каракачанов или у пизду материну, може да бира...

така ти мислиш...
Само ако те најде кој си моментално ке ти ги искрши рацете а не нешто друго, има тепано 5 мажишта поголеми од него 2 глави и пошироки од него 50 цм САМ, се смета за најјак во Велес, најисчукана глава. Па мисли му ја ти

Само ако те најде кој си моментално ке ти ги искрши рацете а не нешто друго, има тепано 5 мажишта поголеми од него 2 глави и пошироки од него 50 цм САМ, се смета за најјак во Велес, најисчукана глава. Па мисли му ја ти
абе другарче и ја се сметам за најјак во Велес а шо и како се имам тепано не се фалам,па сеа он нека му ја мисли...:pop:

Хехе. Сам си кажа, ти се сметаш за најјак во Велес, ама никој од останатите не те смеета тебе. Туку пола и повеќе го сметаат него, оти знаат од дела. И од своја кожа.
Познато ти е што прават лихварите кога нема да им ја вратиш каматата?
Епа види одприлика како одат работите.

Хехе. Сам си кажа, ти се сметаш за најјак во Велес, ама никој од останатите не те смеета тебе. Туку пола и повеќе го сметаат него, оти знаат од дела. И од своја кожа.

шо праите бош муабет бе ...
кој бил појак .. лол .. ко мали деца ..
за Каров ли зборите .. сељакот кој питаше за цигар до пред некое време и по улица се шеташе ко голо куче .. него ли го величите ... :tapp:

Ќе се најде некоја скршена глава и ќе го среди него, никој не е најак.

шо праите бош муабет бе ...
кој бил појак .. лол .. ко мали деца ..
за Каров ли зборите .. сељакот кој питаше за цигар до пред некое време и по улица се шеташе ко голо куче .. него ли го величите ... :tapp:
Заборави да кажеш дека има само четврто одделение завршено, во некое од околните села.

Се сметам,од кај знаеш ти дека никој од останатите не ме смета за најјак,тие шо го добиле од мене сеа здраво ми викаат низ град,и не ми е познато што прават лихварите кога не им се враќа камата,пошто не се занимавам со тоа.

да те потсетам шо пиша СЕ СМЕТА ЗА НАЈЈАК ВО ВЕЛЕС,тоа значи дека сам он се смета...а не дека го сметаат,ако го сметав за најјак во Велес немаше вчера да отидам во дворот негов.А тоа шо мавал 5 мажишта,ха у Велесов се ќе слушнеш,ја се имам мавано со специјалци во Скопје на Гратски Стадион на Источна трибина на натпревар Пелистер-Апоел (Куп на Уефа 1-во претколо) па никому ништо.

Чекај, тепал 5 "мажишта" човекот кој пред да успее да украде она што има денес, 2001 кога му флегоа татко ми со уште 2 полицајци ( прилично слаби луѓе ) и ги најдоа он со неговото семејство како спие на земја и откако се разбудија на коленици молење да не им го земат ни тоа мало куќинче што го имаа...Многу се менувале стварите за рок од неколку години, секоја чест :smir:

Чекај, тепал 5 "мажишта" човекот кој пред да успее да украде она што има денес, 2001 кога му флегоа татко ми со уште 2 полицајци ( прилично слаби луѓе ) и ги најдоа он со неговото семејство како спие на земја и откако се разбудија на коленици молење да не им го земат ни тоа мало куќинче што го имаа...Многу се менувале стварите за рок од неколку години, секоја чест :smir:
За тоа кај потокот зборуваш? :шмизл:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom