Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што кога по некое изминато време, по љубовта со која сте делеле се и до ден денес далбоко во себе ја сакате, една вечер, мизерна вечер, врне, вие слушате некоја депримирачка музика и се сеќавате баш на него/неа.И добивте можност да им кажете се...што би било тоа, кога реченицата би почнала...
Вечерва овде, без тебе.......
Вечерва овде, без тебе се чувствувам како и јас да не сум присутна, само физички сум тука а душата ми е уште кај тебе. Се чувствувам изморено и осамено и ми фали мирисот на твојата кожа. Се прашувам дали и тебе ти е така, по некоја логика кога ќе засакаш некој му подаруваш половина срце а тој ти ја дава неговата половинка за да биде изедначено. Толку се навикнав да те имам блиску што ми фали твојата дланка врз рамото доволно за мојата дланка да трне од што не ја чувствувам. Мојот допир сеуште е кај тебе.Што кога по некое изминато време, по љубовта со која сте делеле се и до ден денес далбоко во себе ја сакате, една вечер, мизерна вечер, врне, вие слушате некоја депримирачка музика и се сеќавате баш на него/неа.И добивте можност да им кажете се...што би било тоа, кога реченицата би почнала...
Вечерва овде, без тебе.......