Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва овде без тебе ,се свестив дека повеќе не те сакам..едноставно ти не си таа личност која мислев дека си повеќе.Сега е веќе доцна и не вреди да се направат други напори.Повеќе не ми е гајле што ке правиш , затоа што ти беше тој што беше суров и ми го направи најболното нешто досега.Вечерва овде без тебе сум среќна -не знам како , животот е сила а ти ми ја зеде јако!

Вечерва овде без тебе те чекам...може и ќе дојдеш. Господин Вистински:pos2:

Тука без тебе вечерва, искрено да ти кажем се е Ок но само едно ме мачи, тоа што знам дека утре ќе дојдеш, едноставно ме убива времето. Како и секогаш така и сега искрен сум, добар ми е домашниот амбиент, само ти ми фалиш.

...сум во болки, и се' што сакам е тебе тука да те видам, до мене. You're my medicine.

Да е само вечерва ...

I hope to see you. I hope as in my dreams. :back:

Вечерва овде, без тебе.. маестрото те заменува :)

...ми е прекрасно, воопшто не ми требаш! Всушност воопшто и не помислив на тебе се додека не ја видов темава! Не, не. Не ме интересира каде си бил и како си поминал, ни со кого си бил...Всушност тоа знам, подобро да не знаев. Не ме интересира дали сте биле на Фолтин, Архангел, дали си ги носел новите чизми или зелената марама. Nope, not me.

*him

Вечерва овде без тебе....имам главоболка...и последен пат ти кажувам....врати се мило неможеш ти без мене...џабе се трудиш ти нема да ме оставиш така лесно....:smir:

Вечерва овде без... тебе епа нема ич да мислам на тебе е така да знаеш :smir:

...знам дека ми даваш само трошка од себе и ништо повеќе. Човек кој никогаш нема да ме разбере, ниту пак ќе се потруди да ме разбере... а се би било поинаку кога само би се потрудил. Можеби не грешиш ти, можеби грешам јас.... Како и да е, очигледно е дека се би било поинаку кога би биле само двајца во поинакво време, на друго место... Едноставно - се е против нас...:wink:
Но животот има свои планови, свои дестинации, а каде ќе стигнам јас... тоа е уште рано да се каже....

Останав на десанка максимович :nesum:

....ти го посветувам најубавиот стих САМО ТИ СИ МИ ВО МИСЛИТЕ КОГА Е ПРАЗНА ДУШАВА
--- надополнето: Jun 2, 2011 8:00 AM ---
....ти го посветувам најубавиот стих САМО ТИ СИ МИ ВО МИСЛИТЕ КОГА Е ПРАЗНА ДУШАВА

ми фали другарот кој го најдов во тебе ... посебно оваа вечер ... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom