Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе не знам ни самиот, но кога веќе ме навикна да бидам без тебе толку време, некако и денешниов ден ми помина онака, без врска. Веројатно се се врати на поранешното - ти со него, јас пак сам. Значи, ништо ново. Се надевам дека донесе правилна одлука и ако е така, ти посакувам се најубаво во животот, а за мене не се секирај, бидејќи јас, иако паднат, пак ќе станам, со лузни, ама сепак ќе станам и ќе продолжам понатаму, како ти што направи.
Среќата не доаѓа сама, среќата се бара.

Вечерва овде без тебе сакам да кажам дека си лузер, глупак, клошар смрден и дека те мразам и дека ме разочара и ај доста е да не се празнам на форумов:)

вечерва овде без тебе не сум осамен затоа што мислам дека кајганистиве се тука нема кај да ми бегаат :) јебига ако не си ти тука иди у 3пм.поздрав луѓееее

Вечерва овде, без тебе, уживам!
Не ми се верува дека некогаш се нервирав зашто ти си отиде, сега сум посреќна од секогаш, и - гес уат - не сум со тебе.
И не, не се трудам да те правам љубоморен (со сликата и се), не се замарам доволно со тебе за да го правам тоа:)
Среќна сум, заљубена сум, поубаво ми е од секогаш.
Не се труди да ми го загорчиш тоа - изгледаш патетично + нема ефект:)

Те замислувам до мене и сега кога ќе си легнеме ќе го бутнеш главчето во мене и двајцата ќе си спиеме како бебенца...

Вечерва овде без тебе...
ах премногу ми е романтично ова сега...

едноставно ми се спие:pipi:
:pos2::toe:

Ах ах,...душичке. Скопје е така далеку од овде. Ај те чекам петок! muaa! Сеа изглеа спиеш 04:23 ...ја сум пијан дроп...и така. Папа

Vecerva ovde bez tebe mi e V KRAJ super i pa ke odam da brkam shvaleri... sam covek ko riba bez voda:pos2::pos2:

Vecerva ovde bez tebe ...iako do pred 10 minuti bevme zaedno..mi nedostigash..da mozam bi go pominuvala sekoj moment so tebe ...Te Sakam najmnogu..mislam znaes:) ..

Вечера овде без тебе...седам и го правам тоа што единствено во моментов не поврзува.Ти пишувам мејл:pipi:

Вечерва овде без тебе дремам пред монитор, чекам да се вратиш од работа, да си поправиме муабет на мсн и да си легнам.........ми се спие:pipi:

Се прашувам како ти е, и дали вечер ќе можеш мирно да спиеш, и дали сакаш да ти простам, и дали воопшто ти е гајле што мислам и како се осеќам..... Зашто ако ти е супер и можеш мирно да спиеш, и не ти е гајле ни дали ќе ти простам, ни што мислам, ни како се осеќам.... Е тогаш стварно не сме еден за друг и не вреди врскава....

Вечерва овде, без тебе...

За прв пат од кога те запознав ми е супер. Нечу да те видим док не кажеш сори. Тенкјукамаген.

уфф...мислам цела вечер и доагам со еден заклучокдека нема да те видам леле цела недела :( паа добро и да сум у Скопјево пак некако тешко дека ќе те видам ама сепак поубава ми е варијантата дека си барем некаде блиску, а не ја у маврово ебате ти у скопје!! Ај више у пичку матер остајте ме на мира сите.. Па го сакам бе !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom