CuCeNcE
perfectly imperfect
- Член од
- 19 јуни 2006
- Мислења
- 1.878
- Поени од реакции
- 7
Вечерва овде без тебе се чувствувам осамено и помалце тажно...Жал ми е што нашето заврши толку брзо...Изгледа не сме еден за друг.Еден другар ми има кажано:Една чаша кога ќе се скрши, колку и да се лепи нема никогаш да биде онаа истата.И стварно е така.Колку и да пробував да ги сменам работите и да правам се никогаш немаше да ни биде како што ни беше на почетокот...Конечно го сфатив тоа...Сфатив дека стварно е готово и дека треба да се откажам од таа помисла јас и ти заедно. Може и е така подобро...Со убавина сила не бива. Сакам само да ти кажам фала. Фала за сите убави моменти поминати заедно, за последниот муабет стварно ми ги отвори очите.
Не сум совршена, грешам, понекогаш знам да се испонашам и како дете и правам непромислени работи но сакам да знаеш дека никогаш не сум направила нешто со цел да пробам да те повредам или слично. Се надевам дека наскоро ќе сретнеш некоја што ќе биде баш како што ти сакаш и ќе бидеш среќен со нејзе...
Може и не требаше да го пишам постов, најверојатно ќе го прочиташ али ми дојде:smir:
Не сум совршена, грешам, понекогаш знам да се испонашам и како дете и правам непромислени работи но сакам да знаеш дека никогаш не сум направила нешто со цел да пробам да те повредам или слично. Се надевам дека наскоро ќе сретнеш некоја што ќе биде баш како што ти сакаш и ќе бидеш среќен со нејзе...
Може и не требаше да го пишам постов, најверојатно ќе го прочиташ али ми дојде:smir: