Веб дизајн, ваши страни

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е супер, особено музиката и звучните ефекти (а исто така и како се проследени визуелно).

Ова како што рече и димитар, е повеќе од конвенционален веб дизајн, и е длабоко навлезено во сферата на уметност.

Одлично. Чекаме и други дела.
Не користам ништо повеќе од обични команди (аctions) во flash бидејки тоа и не ми е потребно, целата концентрација е насочена во превец на уметничкиот израз, визуелноста е исто така едноставна, подпомогната со звук кој само ја надополнува замислата.
Алал вера Лупо. Веројатно се занимаваш со ова, и веројатно добро заработуваш... само ептен се изнервирав кога видов дека исчезна една мува :) :violent1:
Напротив не се занимавам со ова, јас сум сликар, а ова ми е само хоби :) инече фино е што ви се допаѓа мојата работа :)

Некои од страниците ти се ок, користиш готов портал, си се потрудил и си ги направил. Последната, http://www.thesafer.com е апла темплејт.

Иначе, за дизајнот, скоро се е од готов скин (пр. тој што доаѓа со порталот, ама си изменил дел). Тоа важи и за флеш анимациите.

Генерално, 70% готово, 30% од тебе направено.

Некои од страниците ти се ок, користиш готов портал, си се потрудил и си ги направил. Последната, http://www.thesafer.com е апла темплејт.

Иначе, за дизајнот, скоро се е од готов скин (пр. тој што доаѓа со порталот, ама си изменил дел). Тоа важи и за флеш анимациите.

Генерално, 70% готово, 30% од тебе направено.

Хехехе тотална грешка си thesafer воопшто не е темплејт додека за macedonianhotels franciza i theexpoonline користам JOOMLA тој сепак е опен сурс .... а го користам само програмирањето а дизајнот е 60% наш...
темплејтот за macedonianhotels на пример кошта 300 евра

види ... www.templateplazza.com

Хехехе тотална грешка си thesafer воопшто не е темплејт додека за macedonianhotels franciza i theexpoonline користам JOOMLA тој сепак е опен сурс .... а го користам само програмирањето а дизајнот е 60% наш...
темплејтот за macedonianhotels на пример кошта 300 евра

види ... www.templateplazza.com

Цел сајт = прог. + дизајн = 50%+50%
го користиш само програмирањето, значи првиот дел топтан =50%
од дизајнот 60% -> 30% од вториот дел
50+30=80
значи претходниот критичар направи грешка
80% плагијат
20% сопствени вештини

Епа незнам баш видете ги темплејтите на џомлата кои се користени ... ни тој што ги правел нема да ги познај...така да .....
а и како што напишав macedonianhotels темплејтот кошта 300ЕУРА

Пере, од мене имаш поддршка... како и да е, во наши услови не вреди да земаш да правиш еден портал од НУЛА!!!

Еве отворив и тема за таа проблематика...

Фала ... сепак јас сам си правам пхп скрипти зш тоа го учам на факултет ама џомла е светски прифаната скрипта...и нуде доста работи .... сеа си правам сопствен труд ... не за да заработам едноставно од шо сакам и тоа ми требе за на факултет... а тоа што викаат дека трудот не е мој....и кодот на џомла се менува и сум менувал...ама не ми смета :) мислења се тоа

cYb3rc0re, Извини се консултирав со колегата кој е по дизајн..сепак било темплејт тој дизајн :)

I eden dojde toj den i jas resiv da si pravam sajt pa cekam da dodje denot koga ke stigne i hosting paketo kako vi se dopaga http://tufekciev.com user demo pass demo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom