Swifty
Никола
Јас и едно другарче се нафативме за работа под "наредба" на професорот по информатика да ја изработиме странава www.orcenikolov.edu.mk . Страната е сеуште во изработка али до крај на школскава година ќе биде ваљда. Поздрав! :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па кажи што поконкретно ти треба, што одприлика треба да содржи страницата, во кој јазик терба да биде, динамичка или статичка...... подобјасни и кажи колку пари си спремен да дадеш.Fatty напиша:koj znae da prai web strani?! zainteresirana sum, neka mi pise...ke mu platam![]()
Ti gi napravi?boki666 напиша:Eve go mojot nov web potal videte go.
[mod]by deXterche: рекламирање е забрането[/mod]
I forumot (sto e najvazno zasto mnogu vreme trebase za da se napravi)
Дај најдете малце покреативен начин да се изрекламирате, ајТboki666 напиша:Eve go mojot nov web potal videte go.
I forumot (sto e najvazno zasto mnogu vreme trebase za da se napravi)
Си ја утнал темата малце, нареден пат тука поставувај прашања. Него нема билдер за портали туку имаш готови портали кои потоа можеш да ги костумизираш. Јас би ти препорачал Joomla, има и македонски превод.Kiko напиша:Ми треба web portal билдер почетник сум во оваа област. сакав да правам порталче во C# ама сега дури видов дека постојат готови билдери.
Што би ми препорачале.
Димитар напиша:Фреди ме отепаа боите.... направи некои измени....