Веб дизајн помош (совети, трикови, алатки итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата bojan81
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам дали е за овде прашањето...

Дали има некоја програма да преведам некоја веб страна да не ја читам на англиски туку на македонски??

Незнам дали е за овде прашањето...

Дали има некоја програма да преведам некоја веб страна да не ја читам на англиски туку на македонски??

на македонски нз, можеш преку google translate да ја преведеш на српски или хрватски (или некој др. јазик)

ми треба некој домеин краток со еден збор само не име онака општо некој со завршеток .com па ако има некој нека пише поззззз:helou:

ми треба некој домеин краток со еден збор само не име онака општо некој со завршеток .com па ако има некој нека пише поззззз:helou:

Tаков бесплатен сакаш?

Не бесплатен имам онака добар некој домеин за да регистрирам една страна све имам али домеин не и ако има некој настаро за да не купувм да ми даде па за пари ке се дог.... позз

Не бесплатен имам онака добар некој домеин за да регистрирам една страна све имам али домеин не и ако има некој настаро за да не купувм да ми даде па за пари ке се дог.... позз

Пробај со бесплатен домеин ако ти е за тестирање. Инаку на разни страни ќе најдеш и по 3 $ на годишно ниво :helou:

епа ок ок луге ај да не замарам ке побарам по нетов па ке купам некој евтин иначе фала на муабетов и мн позззз

Daj be trgneteja temava il;i stajte i nov naslov ovde ako se najde nesto za web deizajn jas glava secam pogotova prvata strana nema veze so web dizajn::S:S

Daj be trgneteja temava il;i stajte i nov naslov ovde ako se najde nesto za web deizajn jas glava secam pogotova prvata strana nema veze so web dizajn::S:S

Alt + Shift и пишуваш кирилица. :)
Ако си од Велика Британија, ќе одиш на англиски форум и ќе си пишуваш на латиница... Што е тешко да се пишува на кирилица јас незнам.
Ќе си пишете Windows на латиница, нема Њиндоњс да пишувате... :)

Сакам на сајт да ставам можност за онлајн плаќање. Ке го користам http://www.whmcs.com/ . Дали ми е само ова доволно или ми требаат дополнителни сервиси како што е 2CheckOut.

Ти го разгледав сајтот и не мораш да имаш WHMCS. Едноставно моја проценка е дека за таков тип на сајт не ти треба скрипта за менаџмент со клиенти и наплати.
2CheckOut секако ќе ти требаат, со WHMCS се во сосема различна категорија.
2CheckOut - процесор на наплати
WHMCS - менаџмент со клиенти, наплати и поддршка.

Фала на одговорот. Иначе ова ми треба за сосема нова веб страна. Олеснителна работа е што нема да се продаваат производи (па да ми треба кошничка на производи и сл.) туку ке биде сајт само за донација.
За ова ке ми треба да отворам обична сметка во банка и после сметката да ја поврзам со 2CheckOut ?

Дали некој можи да ми помогне како да вметнам swf во хтмл код:kesa:.позз

Дали некој можи да ми помогне како да вметнам swf во хтмл код:kesa:.позз

Или ѕирни тука и види дали можеш да се снајдеш или кажи точно што ти треба, па ќе ја наредиме работата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom