bubi4ko
Македонци брее..
Знае ли некој како се додаваат нови опции на phpBB форум или на Џумла 1.5????Дали треба да знаеш програмски јазик или нешто друго?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае ли некој како се додаваат нови опции на phpBB форум или на Џумла 1.5????Дали треба да знаеш програмски јазик или нешто друго?????
Абе имаш различни варијанти, ама се ти е џабе ако незнаеш барем HTML и PHP. E сеа имаш и други работи кои треба да ги занеш, али претежно PHP ти треба за вакви работи.
Сепак тоа треба да го направиш во PHP или HTML така????
Незнаев дека да питам па ај тука..как да правам најобични аватари за мснпо моја желба некои..пример како што имаат некои на форумов..нешто како oваа подоле преку Photoshop:
![]()
Дали можи малце да ми пообјасните околу џумла? Шо е тоа? Дали е програма? Дали е добра оти јас прв пат ја слушам. И нешто околу maya. позз:salut:
Дали можи малце да ми пообјасните околу џумла? Шо е тоа? Дали е програма? Дали е добра оти јас прв пат ја слушам. И нешто околу maya. позз:salut:
Не ти треба јоомла за интернет страна. Комплицирана е за инсталирање и треба база.
Ако ти треба страна барај слободни темплејти на нет или користи хтмл код наједноставен е за употреба.
За кого како... мене на пример не ми е тешко да стискам Next > next > next... да внесам име на база и да стиснам Finish. За креирање на база не ми е тешко да внесам корисничко име, лозинка и име на база... и што ми е најбоље никој нема да ми сере после дека ми е готов темлејтот (освен оние што не го сваќаат значењето на Joomla).