Васка во "Се или нешто"

• Креатор на темата Креатор на темата Samurai Jack
  • Време на започнување Време на започнување
Многу мирни вие во студиово на ваков посебен ден, да имаше кајганџии таму ќе го дигнеа сител у воздух од смеење. :pos:

За вас не знам, ама Бобче ми напрај хипноза со смајловцине. Погледав 10 секунди и помислив дека сум Балтазар од цртанот.

Инаку Васка ептен се вргаЉи, освен ако е ромка оправдано така да зболува.

па има и православни роми, највише во србија ги има мислам

И во Струмица ги има многу,а нарочито голем дел има во Источна Бугарија ама таму ги викаат Праблгари демек биле остатоци од Праблгарите.:pos:
--- надополнето: 20 јануари 2014 во 21:12 ---

Васка царица, коај и да го гледав квизов си викав "лелее Васка морам да ја гледам" и ете баш денеска не гледав... Лајк за Васка :pos:

Васка успеа тапа емисја да ја напрај интересна у да се најди во чек диз аут

Бравоз Васка :cuc:

пс. Мене ми личи на вале гулабица

Definitivno ne ja mozam Lila... takvo odvratno stvorenje stana, duri mi se gadi koga ke ja vidam. Napolnila 50 godini uste se odnesuva kako da ima 17. Kvizov e dno dna, tie tamu sto se natprevaruvaat sakaat da bidat interesni, ama ne se, samo se blamiraat pred tv ekranite. Baska toa sto e odbran los termin na prikazuvanje na kvizov, mi ja kratat edinstvenata serija sto ja gledam ... Maleckata Nevesta :'(

стварно знае некој колку години има лила? секогаш ги крие не ги кажува годините се некој финти прави

стварно знае некој колку години има лила? секогаш ги крие не ги кажува годините се некој финти прави
50 негде... Работеше како сестра во геријатрија тука во Ѓорче и тоа пред добри 15 години може, после почна да трча по друга кариера :D

Околу 45 - 50:)

Моментот е кога вика..... може да ти шепнам?.... и секако јакиот покрет :D

А кога ја прашаа што ти е амајлијата, јас си помислив дека ќе каже..... суќната со тигар шарка :pos:

Кога бев у село ги гледав квизовиве со Лила и Вучиќ...какви петарди има, особено кај Вучиќ :pos:

Васка најјака од сите беше дури на 2-3ца им помогна за поголема сума да земат, криво ми е што не ја гледав денеска цепки е жената ептен позитивна особа.

Ме нервира тоа што сите ја ругаа и и се потсмеваа (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom