Вашите пријатели на Facebook

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Решив веќе да не се замарам со Фб, деактивација некое време па претераа луѓето. Едно вклучување ај плсс лајк на сликата, а сликата што да ви кажувам или темна, замажана, во вц сликана итн...па побогу ако сакам лајк да ставам ќе го сторам тоа самата. А во последно време ептен претераа со овие наградните игри, една пријателка ми дава два линка кликни тука па тука лајкче плссс за наградна игра ми е и уште ми додава прати го ова на сите вклучени пријатели (да,да одма си велам во себе,гони се у пм).

604 имав вчера денеска да видам за да пишам на форумов глеам 603 ме ебал некој ме избришал :place:
Иначе од тие 603 моментално ги знам 400 и кусур ама не си пишувам со сите , највеќе пишувам со тие шо ми се во коцката лево , ако нема шо да пишувам со тие таму 20тина души или колку се барам по чатот некоја жртва.

пријатели......хмм......кој ти црни пријатели, пола не ги познавам (n)
поглупаво нешто од фејзбук не можеле да измислат, ама сите имаат па ај и ја

Околу 1300, 65% не ги познавам...Ама ако нека има, ме мрзи да ги бришам xD

604 имав вчера денеска да видам за да пишам на форумов глеам 603 ме ебал некој ме избришал :place:
Иначе од тие 603 моментално ги знам 400 и кусур ама не си пишувам со сите , највеќе пишувам со тие шо ми се во коцката лево , ако нема шо да пишувам со тие таму 20тина души или колку се барам по чатот некоја жртва.

А уште не научив, што е финтата со тие во коцката лево, по кој принцип се селектирани?

Околу 1300, 65% не ги познавам...Ама ако нека има, ме мрзи да ги бришам xD

А уште не научив, што е финтата со тие во коцката лево, по кој принцип се селектирани?
Селектирани се според тоа со кој навеќе пишуваш ти ставаат лајкови ово оно , мислам генерално то е со тие шо највеќе контактираш ...

Селектирани се според тоа со кој навеќе пишуваш ти ставаат лајкови ово оно , мислам генерално то е со тие шо највеќе контактираш ...

Хмм, го имав ова слушнато, али ме бунеше тоа што ми стојат таму некои личности што ни пишувам со нив, ни ставам лајкови, ни ништо...Али ок, нема везе :))

Хмм, го имав ова слушнато, али ме бунеше тоа што ми стојат таму некои личности што ни пишувам со нив, ни ставам лајкови, ни ништо...Али ок, нема везе :))
Ти стојат затоа што немаш онлајн пријатели со кој пишуваш или сти ставаат лајкови , тие ти стојат таму затоа што нема други со кој имаш по добри односи :)

Ти стојат затоа што немаш онлајн пријатели со кој пишуваш или сти ставаат лајкови , тие ти стојат таму затоа што нема други со кој имаш по добри односи :)

Аха, епа ок, фала на објаснувањето :)

Па вака имам 540 пријатели.Од нив 80 % ги познавам лично а другите 20 % не ги знам ама имам со нив просечно околу 30 заеднички пријатели па глупо ми е да ги бришам.За аднување може да аднам некоја женска ако ми се свиѓа и ако иаме доста заеднички пријатели.Од овие 540 пријатели 200 и повеќе ми се на hide зашо знаат да објавуваат глупости.

Често од многу луѓе слушаме муабети од типот „Не прифаќам непознат човек за пријател на фејсбук бидејќи не го знаеш што чоек е. Можит да ти провалит во пасвордот“.
Ако сакаш имај да речиме 30 пријатели и тоа сите до еден познати пак некој може да провали во пасвордот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom