Вашите пријатели на Facebook

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Денес го активирав профилот после точно 5 месеца и го декативирав одма.
Ни фб не е тоа што беше.:toe:

:) порано бев фејсбук манијак :) три профили :) првиот преку 2900.....вториот 2310.....овој третиов...300..ми се најважните :) 90% ги знам :) роднини,другари, школски од основно.....средно...колеги од факс....некои клубови.....некоја јавна личност :) се ми е групирано во групи :)
нервираат молењата за лајк :)
за боцкања не се замарам :) враќам :)

Обично ги бришам тие што не ги знам кога ќе видам дека имаат дента роденден xD

Facebook - беше добро додека траеше.

На мене повеќе од пола година како ми е избришан профилот. Го избришав заради 2 работи. Првата бидејќи ме боли стапо кога некој иде да кења, у град, на роденден и слично или ставаат разголени фотки и мастурбираат кога некој од спротивниот пол ќе им бапне like . Втората бидејќи се зафатив со некои бош игрици без кои не идев да мочам сабајле ако не завршам некој левел слично. Мило ми е што го избришав. Губење време само.

пааааа не дека нешто многу сакам да седам, го користам за разбивање досада...
едиствена причина што го имам сеуште е дечкото со кој што сум сега, кој случајно го запознав на фб. не верував у такви глупости, ама ете.... :toe:

Имам 378 пријатели и од нив само десетина некаде не ги знам. Не прифаќам секој некој на фб а не ни аднувам.

Колку само сакам да го деактивирам профилот еј!
Имам другари кои немаат ни фејсбук ни скајп па единствен начин да контактирам со нив е фејсбук.
Ми се смачи од кучки и лигавешки веќе...

Колку само сакам да го деактивирам профилот еј!
Имам другари кои немаат ни фејсбук ни скајп па единствен начин да контактирам со нив е фејсбук.
Ми се смачи од кучки и лигавешки веќе...

Aj oбјасни го тоа...имаш другари кои немаат фејсбук ама сепак контактираш со нив е преку фб..
Е сега имаат или немаат?

Имам околу 150 пријатели, доста е. Најбитно е дека се све тоа луѓе кои ги знам.
АМА, више преку *** со оноа фразине и глупине демотивации. А да тука се и тупечките прашања. Незнам зашто се замараат со тие глупости кога тоа џабе користи у рил лајф. Ми се гади више.

Имам околу 400 пријатели и само 2-3 не ги знам лично, тоа се некои форумџии со кои имам правено муабет ама не дошол момент да се запознаеме. :)

Непознати не прифаќам и никогаш не објавувам претерано лични работи на фејсбук, така што пријателите ми се внимателно селектирани и ретко гледам глупости на почетна.

Многу ретардирани пријатели, до 5 јуни ќе си умрам... само спамат со тоа партиите нивни:(

Имам околу 230 пријатели и сите ги познавам лично, инаку непознатите ги игнорирам. Фб користам за тепање време и смеење на глупостите на другите. :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom