Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Моите се разведени уше коа имав 5 години (сеа сум средно не е битно која година
) и татко ми ама баш ниокаш ни ми се нашол у животот ни па ми се јавил за роденден ни ми дал поклон нишо ама нишо... го глеам еднаш у 2-3 месеца... не дава пари за издржавње редовно (скоро ич не дава) а за другите деца (преженет е) се грижи (и тоа три деца чува) а за мене ни време нема ни пари има ни грижа има ама ај ... да не ви го тупам со мојот татко 

Татко ми, добродушно човече што не разговара многу, никогаш не вика и неможеш да го видиш нервозен. Само си свирка никоја негова мелодија и обожава да си го средува дворот. Типичен балканец, со мезе и ракија пред ручек. Човек што си го сакам најмногу и обожавам да го штипам за образи. Никогаш не сум му доверувала некои тајни или да сум барала совети, неможам. Секогаш е во конфликт со мајка ми дека повеќе личам на него отколку на неа

Koga sum so drustvo znae da mi se ubaci vo soba pa so nas da se razmuabeti.. opusten odnos imame megutoa za soveti ne go prasuvam mnogu mnogu i pokraj toa sto on sam mi gi dava iako ne sum pobarala
Znaeme i da se raskarame i toa mnogu, najcesto radi toa sto sum golem inat i ne slusam koga vika ova e za tvoe dobro, ona e za tvoe dobro.. si teram po moe..
Kako i da e mnogu si go sakam :smir:
иако некогаш знае да биде строг но има добра душа не разбира и ни помага во се, секогаш сака да не насмее расположи кога сме тажни и секогаш е тука за нас, едноставно го обожавам. Те сакам татичко:back: