Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

) како не? Е сега после многу години откако се омажив и се разбира отидов од дома татко ми стана сосема друг човек. Зошто? Затоа што за да цениш нешто треба првин да го изгубиш. Како и да е се она кое што тој ми го зборуваше тогаш јас сега го сваќам ама доцна нели.
), и на крај ќе се шегува на твоја сметка. На пример сум добил кец математика. Првин ќе ми се дере дека не учам, дека во школо одам за заебанции. После ќе ќути некое време и ќе гледа намуртено, и на крај ќе ми рече дека морам повеќе да учам и да си ја сфатам сериозно работата. И обично после саат два ќе ме вика "математичар", ако треба нешто да се пресмета ќе ми рече на мене и ќе се смее и така
Ги знам како дланкава како ќе реагираат, и обично знам што да очекувам. Во многу ситуации сум ист како татко ми. Во многу работи сакам да сум ист како него, но во многу и да не сум. Никој не е совршен. Ги сакам и ги почитувам, и тие мене и доволно ми е 

И знам дека ти тоа го знаеш. Исто онака како што јас знам дека ти секогаш ќе бидеш до мене и никогаш нема да ме оставиш. Со сигурност чекорам во животот токму заради тебе, затоа што знам дека секогаш ќе си тука да ми помогнеш да станам ако паднам.